Kategori: Dildo vibratorer

Det finns 84 produkter.

Visar 1-84 av 84 objekt

Dildo vibratorer

dildo vibrator

                    

                                         Dildo vibrator för härliga lekar

Det som känns bra för en person känns inte lika för en annan, vissa människor har allergier (som latex) och andra är angelägna att undvika ftalater. Oavsett varför du är intresserad av en viss sexleksak, försöker vi göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt dildo vibrator för dig.

Hur väljer man rätt dildo vibrator?

Glas sexleksaker blir alltmer populära på grund av deras mångsidighet och vackra utseende. Glas leksaker har möjlighet att värmas upp eller kylas ner för att öka ditt nöje och ha en fast, stel känsla.

Dildo vibrator av glas

Detta material tillverkas av ultrahärdigt borosilikatglas och är extremt hållbara och kommer inte att gå sönder om de tappas. De är också mycket lätta att rengöra med bara varmt vatten.

Gelégummi är ett av de billigaste materialen, och kan formas och färgas i alla möjliga variationer. Det har varit ett mycket vanligt sätt att göra leksaker i åratal men har dippat i popularitet på grund av enastående förvirring kring ftalater, kemikalier som läggs till gummi för att göra det flexibelt. Inte alla gummileksaker innehåller ftalater så kontrollera alltid våra leksaksspecifikationer.

Hudskyddat gummi används nu ofta som ersättning för gummi, som erbjuder liknande egenskaper men utan ftalater i din dildo vibrator. Om du ska använda gummileksaker, se till att du täcker dem i en kondom först och aldrig förvara dem tillsammans - materialen kommer att reagera och de smälter!

Latex är en form av gummi som kan göras i otroligt stimulerande former. Latex används ofta i uppblåsbara sexleksaker på grund av sin fantastiska flexibilitet och används också för att göra latexgummi kläder.

Latex känns smidigt och roligt, har en slät yta som kan poleras med silikon smörjmedel eller latex shiner för att ge den ett blankt, vått utseende.
Se till att du sprayar det med en antibakteriell rengöring och torka den noggrant.

Metall har alla kvaliteter som behövs för en strålande dildo vibrator - den är icke-porös, vattentät, hudsäker, kompatibel med alla glidmedel och extra hållbar.

Men är det tillverkat av massivt rostfritt stål, så är metall leksaker ganska tunga och den styva känslan är lite för mycket för vissa.

Hårt och hygieniskt, styvt ABS plast är ett favoritmaterial i vibrerande kulor och klassiska vibbar. Plast överför vibrationer extremt bra och möjliggör en stark stimulans. Den är också kompatibel med alla glidmedel och lätt att rengöra.


Realistisk känsla är en mycket bred term för sexleksaker gjorda med material som är utformade för att vara naturliga både i utseende och känsla. CyberSkin, Real Feel Super Skin, Better-Than-Real, Fanta Flesh, Futurotic, Loveclone RX, UR3, Sensafirm finns för de flesta dildos.


Realistiska känslomaterial är porösa, så det är viktigt att rengöra dem noggrant.

Silikon används ofta i designer sexleksaker och är ett trevligt material till en dildo vibrator eftersom det är lätt att rengöra, känns fantastiskt och varar länge.

Du bör inte använda silikon glidmedel med en dildo vibrator. Silikon glidmedel bryter ner materialet i din dildo vibrator, så håll dig till vattenbaserade glidmedel.

Dildo vibrator

Se våra billiga Sexleksaker och nyheter.