SELF LUBRICATION 7 INCH DONG
  • SELF LUBRICATION 7 INCH DONG
  • SELF LUBRICATION 7 INCH DONG
  • SELF LUBRICATION 7 INCH DONG

SELF LUBRICATION 7 INCH DONG

449,00 kr
Inkl. moms

Utrustad med sin nya och banbrytande självsmörjningsteknik har denna Deluxe 7inch Dong verkligen det som krävs för att sticka ut.

Kvantitet

Utrustad med sin nya och banbrytande självsmörjningsteknik har denna Deluxe 7inch Dong verkligen det som krävs för att sticka ut i den överfulla världen av självbehagliga enheter. Denna S.L.T.Dong är alltid redo när du är. Ingen smörjning behövs när du är ute efter det! Bara öppna och lägg till lite vatten eller till och med saliv och det är bara att gå!

Denna 7 tums realistiska Dong står verkligen ut i den överfulla världen av nöjesprodukter! Ingen smörjning behövs när du är ute efter det! Utrustad med den senaste banbrytande självsmörjningstekniken behöver du bara lägga lite vatten eller till och med saliv för att smörjningen ska börja. Sugkoppen öppnar en värld av möjligheter där man kan använda denna. Efter användning, tvätta helst, helst med leksaksrenare, och den är redo för handling igen! Självsmörjningstekniken kommer att ligga i ca 30 gånger och därefter kan leksaken användas genom att lägga till lite glid för ditt fortsatta nöje!

SLT013FLE