Kategori: Finger vibratorer

Finger vibratorer

fingervibb

          

                            Fingervibrator - För sköna vibrationer i nöden

Hur använder man den?

Dessa vibratorer kan se konstiga ut, men de är en bra utgångspunkt för någon som aldrig har använt Sexleksaker förut. De är också jättekul för partnerlekar och låter dig njuta av den fullständiga "hands-on" -upplevelse som du inte får med större vibratorer.
En finger vibrator kan bli något häftigt i ditt sexliv på grund av sin fullständiga mångsidighet.

finger vibratorer
Läs vidare för att få reda på hur du får ut det mesta av din nya fingervän.
Fingervibratorer har ett ovanligt utseende, minst sagt. Blanda en sci-fi-nöjesprodukt med en del kitschsmycken, fingervibbar är små men mäktiga!
Den traditionella designen består av en stretchig eller justerbar ring som sitter runt fingret, med den vibrerande delen som ligger på fingerspetsen, vänd utåt.
Även om små vibratorer är fantastiska! Som med allt vibrerande och pulserande varierar kraften beroende på vad du köper.
En bra sak att komma ihåg när du väljer din vibrator är att ju större motor desto starkare blir det.
Grottans små vibratorer är perfekta för att reta och som förspel med sköna vibrationer, kommer dem garanterat ge dig fantastiskt sköna orgasmer.
En bra kompromiss som kommer från att köpa något med en liten motor är att det blir extremt tyst, bra om du bor ihop med vänner.

Glöm inte ett bra glidmedel vilket ger betydligt skönare känslor.


Hur man använder sin fingervibrator bekvämt

Många människor kämpar för att hitta ett sätt att använda sin vibrator bekvämt eftersom de brukar hålla sina leksaker på ett visst sätt.
Följ våra enkla tips nedan och du kan njuta av din senaste mini-vibe genast:

- Även om det är litet, behöver det fortfarande smörjmedel. Många de här vibratorerna är gjorda av texturerat material som faktiskt kan kännas ganska hårt mot klitoris, men med ett vattenbaserat glidmedel hjälper det till att mjukna upp och ge maximalt glid mot kroppen.
- Använd din nya vibrator på dina bröstvårtor, dina höfter, dina inre lår och skinkor innan du flyttar den till någonstans mer intimt. Detta gör att du kan vänja dig vid de nya känslorna och ta reda på hur din nya sexleksak känns mot din hud.
- När du stimulerar din klitoris kan dessa små vibratorer känna sig överväldigande! Känn av kroppens känsla först innan du riktar de extremt starka vibrationerna från din nya leksak.
- Glöm inte tummen! Att sätta den på tummen ger en unik ny känsla som känns fantastisk.