DILLION HARPER

23098

Ny Produkt

Dillion är född och uppvuxen i Florida och tog år 2012 porr branchen med storm.

Mer detaljer

795.00 kr

Mer info

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Dillion Harper´s härliga vagina. Låt hennes intimaste ta din onani till nästa nivå.

Dillion är född och uppvuxen i Florida och tog år 2012 porr branchen med storm. Inom branchen är hon känd som en riktig "Sweetheart". Hon har pryt omslaget på både Hustler och Penthouse och är en het favorit som många förälskar sig i.

Består av de bästa komponenterna från några av Fleshlight´s mest populära sensationer någonsin. Träng igenom den tajta öppningen och upplev fem unika och spännande kamrar fyllda med varierande knottror och räfflor. Dillion kommer att ta med dig på en galen och njutfull resa som du inte ens trodde var möjlig.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Omdömen

Skriv din recension

DILLION HARPER

DILLION HARPER

Dillion är född och uppvuxen i Florida och tog år 2012 porr branchen med storm.

Skriv din recension

Path: > > > > DILLION HARPER

Liknande produkter