FLESHLIGHT GIRLS RILEY STEELE

3200000005

Ny Produkt

Fleshlight Girls - Riley Steele är en mycket välgjord och realistisk lösvagina i avgjutning av porrstjärnan Riley Steele.

Mer detaljer

795.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Fleshlight Girls - Riley Steele är en mycket välgjord och realistisk lösvagina i avgjutning av porrstjärnan Riley Steele. Vaginan är mycket mjuk och töjbar och är tillverkad av det patenterade materialet Real Feel Super Skin®, vilket känns och upplevs som en riktig vagina.

Fleshlight är kända över hela världen för deras höga kvalité och att deras onanihjälpmedel känns mycket verklighetstrogna. Lätt att rengöra efter användning, ingen mekanik som kan gå sönder och lätt att förvara tack vare förslutningslocket. Sköter man sin Fleshlight enligt skötselanvisningarna håller vaginan för användning i många år.

För en extra realistisk känsla kan man skölja vaginan under ljummet vatten och hälla i vattenbaserat glidmedel. Blunda därefter och häpna över den naturtrogna känslan som Fleshlight Riley Steele kan åstadkomma. Dessutom kan man justera den sugande känslan efter eget tycke genom att lätta på skruvlocket i botten på behållaren.

Den medföljande insatsen har porrstjärnans (Riley Steele) signatur och är av modell Lotus. Lotus är en insats speciellt framtagen för att ge en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt med en skönt penetrerande känsla. Den invändiga diametern är ca 13 mm.

Vid användning av Fleshlight Riley Steele är glidmedel att rekommendera. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel till Fleshlight Riley Steele. Andra glidmedel som t.ex. silikonbaserat eller oljebaserat glidmedel kan skada materialet. En liten engångstub glidmedel medföljer, men den räcker som sagt bara en gång så passa på att köpa med extra.

Omdömen

Path: > > > > FLESHLIGHT GIRLS RILEY STEELE

Skriv din recension

FLESHLIGHT GIRLS RILEY STEELE

FLESHLIGHT GIRLS RILEY STEELE

Fleshlight Girls - Riley Steele är en mycket välgjord och realistisk lösvagina i avgjutning av porrstjärnan Riley Steele.

Skriv din recension