Fleshlight
  • Fleshlight
  • Fleshlight
  • Fleshlight
  • Fleshlight
  • Fleshlight

FLESHLIGHT GIRLS TANYA TATE

595,00 kr
Inkl. moms

Sätt på skådisen Tanya Tate, här har du en riktig avgjutning av hennes vagina!

Kvantitet
I Lager

Sätt på skådisen Tanya Tate, här har du en riktig avgjutning av hennes vagina! Hennes sköna blygdläppar kommer smeka din stake skönt när du trycker på musen. När du smakat på denna sköna villiga mus kommer du längta efter nästa gång hela tiden, ständigt varm, våt och kåt.

Fleshlight är kända över hela världen för deras höga kvalité och att deras onanihjälpmedel känns mycket verklighetstrogna. Lätt att rengöra efter användning, ingen mekanik som kan gå sönder och lätt att förvara tack vare förslutningslocket. Sköter man sin Fleshlight enligt skötselanvisningarna håller vaginan för användning i många år.

För en extra realistisk känsla kan man skölja vaginan under ljummet vatten och hälla i vattenbaserat glidmedel. Blunda därefter och häpna över den naturtrogna känslan som Fleshlight Tori Black kan åstadkomma. Dessutom kan man justera den sugande känslan efter eget tycke genom att lätta på skruvlocket i botten på behållaren. 

Lotus är en insats speciellt framtagen för att ge en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt med en skönt penetrerande känsla. Den invändiga diametern är ca 13 mm.

Vid användning av Fleshlight är glidmedel att rekommendera. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel till Fleshlight. Andra glidmedel som t.ex. silikonbaserat eller oljebaserat glidmedel kan skada materialet. En liten engångstub glidmedel medföljer, men den räcker som sagt bara en gång så passa på att köpa med extra.

0512435 0000
98 objekt