FLESHLIGHT GIRLS TORI BLACK

0526355 0000

Ny Produkt

Fleshlight Girls - Tori Black är en mjuk, tajt och realistisk onaniprodukt i avgjutning av porrstjärnan Tori Black.

Mer detaljer

595.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Fleshlight Girls - Tori Black är en mjuk, tajt och realistisk onaniprodukt i avgjutning av porrstjärnan Tori Black. Den är tillverkad av Fleshlights patenterade Real Super Skin® material med populära Lotus texturerad insida som återskapar känslan som upplevs vid sex. Insatsen är signerad av porrstjärnan Tori Black och är av modell Lotus.


Fleshlight är kända över hela världen för deras höga kvalité och att deras onanihjälpmedel känns mycket verklighetstrogna. Lätt att rengöra efter användning, ingen mekanik som kan gå sönder och lätt att förvara tack vare förslutningslocket. Sköter man sin Fleshlight enligt skötselanvisningarna håller vaginan för användning i många år.

För en extra realistisk känsla kan man skölja vaginan under ljummet vatten och hälla i vattenbaserat glidmedel. Blunda därefter och häpna över den naturtrogna känslan som Fleshlight Tori Black kan åstadkomma. Dessutom kan man justera den sugande känslan efter eget tycke genom att lätta på skruvlocket i botten på behållaren. 

Lotus är en insats speciellt framtagen för att ge en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt med en skönt penetrerande känsla. Den invändiga diametern är ca 13 mm.

Vid användning av Fleshlight är glidmedel att rekommendera. Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel till Fleshlight. Andra glidmedel som t.ex. silikonbaserat eller oljebaserat glidmedel kan skada materialet. En liten engångstub glidmedel medföljer, men den räcker som sagt bara en gång så passa på att köpa med extra.

Omdömen

Path: > > > > FLESHLIGHT GIRLS TORI BLACK

Skriv din recension

Skriv din recension

Liknande produkter