FLESHLIGHT LOLA REVE

3000013503

Ny Produkt

Vill du ha skönt med Lola, här har du en riktig avgjutning av hennes egen vagina!

Mer detaljer

595.00 kr

Mer info

Vill du ha skönt med Lola, här har du en riktig avgjutning av hennes egen vagina! Ännu en härlig nyhet bland Fleshlight tjejerna som inte kommer göra dig besviken. Vackra Lola bjuder dig på hela sin härlighet, hennes tydliga blygdläppar kommer smeka sig runt din stake. Hennes inre struktur gör att det känns nästan som på riktigt när du använder den.

Tips är att du innan användning värmer den i ljummet vatten, tryck i lite vattenbaserat glidmedel och det kommer kännas precis som äkta varan när din stake hittar in i musen och inte vilken som helst utan LOLA REVEs våta varma mus!

Fleshlight utan tvekan den mest sålda manliga sexleksak i världen. Fleshlight är mest känd för deras höga kvalité, hållbarhet och förmåga att producerar branschledande vuxen sexleksaks produkter som överträffar förväntningarna. För att få ännu skönare känsla före penetrering kan man skölja insatsen i kroppstempererat vatten och använda glidmedel. Genom att lätta på skruvlocket i botten är det möjligt att reglera sugeffekten (vakuum) vid penetrering. Den enkla konstruktionen underlättar även rengöringen, ta ur den från insatsen och rengör med ljummet vatten.

Omdömen

Skriv din recension

FLESHLIGHT LOLA REVE

FLESHLIGHT LOLA REVE

Vill du ha skönt med Lola, här har du en riktig avgjutning av hennes egen vagina!

Skriv din recension

Path: > > > > FLESHLIGHT LOLA REVE

Liknande produkter