FLESHLIGHT NICOLE ANISTON

3000013837

Ny Produkt

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Nicole Aniston´s härliga vagina.

Mer detaljer

595.00 kr

Mer info

Fleshlight Girls är Fleshlights populära serie med lösvaginor, lösmunnar och lösrumpor utformade efter kända porrstjärnor världen över.

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Nicole Aniston´s härliga vagina. Låt hennes intimaste ägodel ta din onani till nästa nivå.

Nicole Aniston föddes i Kalifornien där hon, efter att ha arbetat inom näringslivet, valde en helt annan väg. Med en sexig kropp, vackert ansikte och otrolig sex appeal blev hon väldigt populär inom porrbranchen. Förutom hennes intresse för sex, har hon ett stort intresse för träning och hälsa. Låt Nicole bli din personliga tränare och träna upp din prestation i sängen.

Texturen Fit är en av Fleshlights senaste sensationer som, med en räfflad och knottrig textur, är utformad för träna dig till ökad uthållighet och maximal prestation.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden

Omdömen

Skriv din recension

FLESHLIGHT NICOLE ANISTON

FLESHLIGHT NICOLE ANISTON

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Nicole Aniston´s härliga vagina.

Skriv din recension

Path: > > > > FLESHLIGHT NICOLE ANISTON

Liknande produkter