KENDRA SUNDERLAND

0532339 0000

Ny Produkt

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Kendra Sunderland's härliga vagina.

Mer detaljer

795.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Kendra Sunderland's härliga vagina. Låt hennes intimaste ägodel ta din onani till nästa nivå.

Den vackra Kendra Sunderland gjorde en exklusiv debut på Vixen där hon år 2016 blev en av deras änglar. Efter flera framgångsrika scener fick hon, år 2017, den prestigefyllda titeln "VIXEN Angel of the Year". Som pris fick hon bland annat vara med i flera stora budgetfilmer, representera varumärket och få denna Fleshlight gjuten efter sig.

Texturen Angel kommer få dig att förundra den otroliga känslan som den imponerande strukturen ger. Du kommer att möta allt från en varierad diameter till både knottror och räfflor i olika storlekar och riktningar. Upplev en realistisk och sensationell känsla i varje dimension.

Produkten är tillverkad i det verklighetstrogna materialet SuperSkin, vilket ger dig en mjuk och oslagbart realistisk känsla. Dess flexibilitet gör dessutom att den passar alla, oavsett storlek. Använd produkten tillsammans med vattenbaserat glidmedel för ett härligt glid och optimal känsla.

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa ett vacuum med skönt stimulerande sugeffekt. Produkten är även vattensäker, vilket gör att du kan ta med den i badkaret eller duschen för våta lekar.

Du rengör den enkelt genom att avlägsna insatsen. Vi rekommenderar Fleshlights Fleshwash vid rengöring samt Renewing Powder som efterbehandling för att hålla produkten fräsch och maximera livslängden.

Omdömen

Path: > > > > KENDRA SUNDERLAND

Skriv din recension

KENDRA SUNDERLAND

KENDRA SUNDERLAND

Denna Fleshlight är en perfekt avgjutning av porrstjärnan Kendra Sunderland's härliga vagina.

Skriv din recension

Liknande produkter