Kategori: Fleshlight

Det finns 37 produkter.

Visar 1-37 av 37 objekt

Fleshlight

fleshlight grottan malmö

             

                                Fleshlight lösfittor av allra högsta klass

Fleshlight kan fås i många olika utföranden och kan även köpas i paket med olika tillbehör som förstärker en realistisk känsla och den härliga njutning som du ska få av en sexleksak som verkligen fungerar. Fleshlight kan även fås i olika färger där du kan välja den färg på den tjej/lösfitta som attraherar just dina känslor.

Fleshlight är den överlägset mest säljande lösvaginan i världen. Vi har ett stort sortiment av Fleshlight Girls lösfittor för din njutning.

fleshlight lösfittor

Fleshlight Girls - Fleshlight lösfittor

Fleshlights ser ut som en ficklampa, och i den gömmer sig en härlig lösfitta. Fleshlight är tillverkad av ett patenterat material som ger en mycket realistisk känsla när man använder den. Designen på Fleshlight gör att den liknar en riktig vagina, anus eller en mun. Invändigt är den formad och räfflad så att den ger en naturtrogen och skön känsla när du använder den. Det finns även speciella tillbehör som gör att du kan fästa den på duschväggen (Fleshlight shower mount)och använda den utan att behöva hålla i den. Vi vill nog påstå att vi har Sveriges om inte Europas största sortiment av Fleshlights. Alla Fleshlights finns på lager för omedelbar leverans. Väldigt många som säljs i svenska webshoppar är kina kopior och det är därför vissa säljer betydligt billigare. Våra är original och är den riktiga varan av super kvalitet.

Se vårt utbud av andra sköna lösvaginor.