Kategori: G-punkten

Det finns 37 produkter.

Visar 1-37 av 37 objekt

G-punkten

g punktsvibrator

       

                         G punktsvibrator för härligare skönare stimulans

Hur man använder G-punktsvibratorer

G-punkten behöver stimulering, stimulering, stimulering. Innan du använder leksaken kanske du vill börja utforska din egen kropp med dina händer för att hitta exakt var din G-punkt ligger.
Med mycket glid, rör fingrarna i en rullande rörelse inuti din vagina, där masserar du dina känsliga nervändar som ligger på framväggen, 2,5 - 8cm in, vad dina fingrar kan göra, gör dina vibbar ännu bättre.

När du använder en G-punkts vibb är det bäst att starta långsamt, se till att du smörjer in dig ordentligt. Smörj in din dildo eller vibe med lämpligt glid och skjut den ca 4cm in, tryck på axelhuvudet eller vinkla spetsen mot din vagina. Din G-punkt är omgiven av tät vävnad och ligger djupt under huden, så du kanske vill använda lite mer tryck än vanligt eller glid din leksak från sida till sida tills du träffar på rätt ställe.

G punktsvibrator för sköna stunder

När du hittar rätt.sväller det upp när den fylls med blod (påminner det dig om någonting?) det extra blodflödet gör den redo för stimulering. Skäm bort dig lite mjukt och sensuellt först för att ge din kropp tid att slappna av helt.

En bra första gångs Sexleksak är Grottans Jessica Rabbit G-punkts Vibb som har 7 hastigheter och en tunn omkrets så att du kan börja långsamt med mjuka vibrationer och sedan slå på takten när du är van vid vibrationerna. Det har inte bara ett böjd spets för att stimulera G-punkten, den har också kaninöron för att ge din klitoris njutning så att du kan njuta av dubbel stimulering och eventuellt blandad orgasm.

Det är den böjda spetsen av G-punkts vibben som ger intensiv stimulering till nervändarna och möjliggör en intensiv G-punkts orgasm. När du har fått lite erfarenhet av G-punkts stimulering, kan du gå vidare till en vibrator som har mer annorlunda texturer, eller mer vibrerande funktioner för att ge dig en ännu mer behaglig upplevelse.

Om du undrar varför du aldrig har haft en G-punkts orgasm med din partner, kan det bero på den position du använder. Missionärpositionen är ett särskilt svårt läge för att orgasm, eftersom det inte tenderar att stimulera G-punktens nervändar. Andra positioner, inklusive doggie-style och her-on-top, ger bättre effekt.
För att använda en G-punkts vibb med din partner kan du antingen integrera den i ert förspel eller använda under sex. En G-punkts vibb som är utmärkt för användning under förspel är Grottans G-Slim G-Spot Vibe.

Till dessa behövs rikligt med glidmedel.