geishakulor

                   Geishakulor - För härlig stimulans

Geisha kulor - vibrator ägg & kulor, knipkulor finns både med och utan vibrationer, men gemensamt för dem alla är att de skänker kvinnor stor njutning på ett diskret sätt. Både knipkulor och ägg för vaginan är ett enkelt sätt att ge sexuell njutning. Det är ett utmärkt sätt att stärka di...

geishakulor

                   Geishakulor - För härlig stimulans

Geisha kulor - vibrator ägg & kulor, knipkulor finns både med och utan vibrationer, men gemensamt för dem alla är att de skänker kvinnor stor njutning på ett diskret sätt. Både knipkulor och ägg för vaginan är ett enkelt sätt att ge sexuell njutning. Det är ett utmärkt sätt att stärka dina muskler i underlivet. Det i sin tur förstärker sexuell stimulans för dig och din partner och ger kraftigare orgasmer. Du kan uppleva fantastiskt stimulerande stunder genom att använda dessa triggande Sexleksaker för dig själv. Det finns många lustfyllda fördelar med att ha knipkulor i sin necessär och ta fram dem efter lust och behag vid olika tillfällen.

Vanliga användningsområden för knipkulor inkluderar sexuell stimulering och förbättrad blåskontroll. Gynekologer och obstetriker rekommenderar dem tillsammans med Kegel övningar och vaginala vikter för att förbättra vaginans elasticitet och ökad blåskontroll.

Vikter kan användas för att stärka vaginan och förbättra sexuell uthållighet och öka känsla och njutning.

Blåsans kontrollproblem, som kan uppstå vid hosta eller nysning och blir vanligare när kvinnor blir äldre eller efter förlossning kan hjälpa till med användning av knipkulor eller Kegel-övningar.

Eftersom kulorna har lite vikt och måste hållas inne i är de bra för att stärka bäckensbottenmusklerna. knip kulor finns med elastisk silikonbeläggning som du kan klämma på, Att göra knipövningar dagligen kommer att strama och stärka vagina musklerna leder till många fördelar, bland annat förbättrad sexuell upplevelse samt förbättrad blåsstyrning på grund av förstärkning av bäcken musklerna.

Hur man använder Geishakulor och knipkulor

Innan du använder kulorna töm blåsan.
1. Använd glidmedel på dina geishakulor för att hjälpa dem att glida in
2.Håll bollarna inuti dig genom att spänna dina benmuskler tillsammans och dina vaginamuskler, börja med 15 minuter och försök sedan gå längre.
3.Använd kulorna genom att stå upp, hosta eller om du fortfarande har problem kan du sitta.

Det finns även kulor med snöre om du känner dig osäker, det gör det lättare att ta ut dem igen.

Duoballs stärker din muskulatur och ger dig bättre orgasmer, dessa är speciellt lämpliga för nybörjare.

Knipkulor finns i många färger och former och i olika material. Knipkulor av gummi, silikon, stål och glas och även kulor med snöre. Kulor kan också användas under samlag då de stimulerar båda på ett skönt sätt.

Se även våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.

grottan malmö

Läs mer
Geisha kulor Det finns 41 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 41 artiklar