Specialare

Bästsäljare

grottan malmö

                     Knipkulor för underlivs gympa

Geishakulor och vibrator ägg har en sak gemensamt, och det är att de skänker kvinnor stor njutning på ett diskret sätt. Både kulor och vibrator ägg, Knipkulor för vaginan är ett enkelt sätt att få sexuell njutning. Både vibrator ägg - knipkulor är ett utmärkt sätt att stärka dina muskler i unde...

grottan malmö

                     Knipkulor för underlivs gympa

Geishakulor och vibrator ägg har en sak gemensamt, och det är att de skänker kvinnor stor njutning på ett diskret sätt. Både kulor och vibrator ägg, Knipkulor för vaginan är ett enkelt sätt att få sexuell njutning. Både vibrator ägg - knipkulor är ett utmärkt sätt att stärka dina muskler i underlivet.

knipkulor

Fördelarna med knipkulor...

Kegelövningar med knipkulor har visat sig vara mycket effektiva för att stärka bäckenbotten och vaginala muskler. Vad betyder det här? Du kommer att bli hårdare och starkare som, förutom de uppenbara sexuella fördelarna, bidrar också till att förhindra problem som kvinnor vanligtvis har efter graviditeten.

Redan fött? Oroa dig inte, det är inte för sent för dig att få dessa fördelar också. Om du kommer igång före eller under graviditeten kan knipkulor hjälpa dig att ge dig ett försprång och ge några fördelar under själva arbetet, det är aldrig för sent att komma igång. Kroppen förändras av graviditet men kroppen har en fantastisk förmåga att återhämta sig över tid, du kan hjälpa till och slutligen komma tillbaka starkare av kegelövningar till din nya hälsosamma livsstil.

Låt oss komma till saken… Hur använder jag mina nya knipkulor?

Att använda knipkulor  är ganska enkelt, du kan följa dessa steg för att komma igång:
1. Hitta en lugn plats där du inte kommer att bli störd och blir bekväm
2. Använd glidmedel för att hjälpa dina
knipkulor att glida in
3.Sitt ner och för in dina knipkulor
långsamt
4.Håll kulorna inuti dig genom att spänna dina benmuskler och/eller göra kegelövningar

Om du känner dig äventyrlig kan du bära dem medan du handlar och din dagliga vardag. Om det låter spännande för dig gör du det, men vi rekommenderar definitivt att du vänjer dig vid dem innan du överväger att försöka något sådant. Det är inte så lätt att hålla dem kvar under längre perioder.

Vissa kvinnor oroar sig för att knipkulor kan fastna i vaginan, speciellt när de ser bilder på kulor i rostfritt stål som inte är fästa i ett band. Oroa dig inte, ibland kan det ta lite mer tid att ta bort dem, men de kommer ut. Med det sagt, låt oss vara tydliga att detta bara gäller vaginan. Om du känner dig tvungen att använda dem eller deras mindre kusiner ... någon annanstans ... måste du vara försiktigare.

Du kan också använda dem under sex för att få ytterligare stimulans för både dig och din partner.

Se även våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.

grottan malmö

Läs mer
Geisha kulor Det finns 41 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 41 artiklar