Specialare

Bästsäljare

grottan malmö

                  Glidmedel för friktionsfria sexlekar

Smörjande medel finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett bedövande glid som passar just dig, det finns vattenbaserade som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon som inte t...

grottan malmö

                  Glidmedel för friktionsfria sexlekar

Smörjande medel finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett bedövande glid som passar just dig, det finns vattenbaserade som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon som inte torkar ut så fort, det finns med smak eller helt neutrala, dermatologiskt testade och kondomsäkra. Viss massageolja går även utmärkt att använda som glid med. Du kan med fördel smörja in dina Sexleksaker med glid efter rengöring.

glidmedel

Glidmedel

Har du använt en sexleksak, men du får inte den varma realistiska känslan? Eller kanske du verkligen vill ha det bästa glidet så att du kan känna det mer och mer retande? Leta inte mer, Grottan har vad du behöver. Vi har glid med silikon och det finns vattenbaserade glid medel. Vi säljer bara kvalitets produkter som är speciellt anpassade för Sexleksaker. Vi har det bästa glidet du behöver till dina leksaker eller vid sexlekar, dessa produkter är väl beprövade och du kommer att bli lycklig varje gång. Att använda glid vid sex är nästan en nödvändighet och vid bruk av Sexleksaker är det ett absolut måste.

Se även våra billiga Sexleksaker och nyheter.

grottan malmö

Läs mer
Glid  Det finns 57 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 57 artiklar