lube

Glidmedel för friktionsfria sexlekar

Smörjande glidmedel finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett glid som passar just dig, det finns vattenbaserade som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon som inte torkar ut så fort, det fi...

lube

Glidmedel för friktionsfria sexlekar

Smörjande glidmedel finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett glid som passar just dig, det finns vattenbaserade som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon som inte torkar ut så fort, det finns med smak eller helt neutrala, dermatologiskt testade och kondomsäkra. Viss massageolja går även utmärkt att använda som glid med. Du kan med fördel smörja in dina Sexleksaker med glid efter rengöring.

glid

Har du använt en sexleksak, men du får inte den varma realistiska känslan? Eller kanske du verkligen vill ha det bästa glidmedlet så att du kan känna det mer och mer retande? Leta inte mer, Grottan har vad du behöver. Vi har glid medel av silikon och det finns vattenbaserade glid medel. Vi säljer bara kvalitets produkter som är speciellt anpassade för Sexleksaker. Vi har det bästa glidmedlet du behöver till dina leksaker eller vid sexlekar, dessa produkter är väl beprövade och du kommer att bli lycklig varje gång. Att använda glid medel vid sex är nästan en nödvändighet och vid bruk av Sexleksaker är det ett absolut måste.

glidmedel

Läs mer
Glidmedel Det finns 61 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 61 artiklar