0

Inga produkter

Leverans
0.00 kr Totalt:

Till kassan

Glid

grottan malmö

         Glidmedel - För friktionsfria härligt hala sexlekar

Smörjmedel och massageolja finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett glid som passar just dig, det finns vattenbaserat glid som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon...

grottan malmö

         Glidmedel - För friktionsfria härligt hala sexlekar

Smörjmedel och massageolja finns och behövs för dem flesta sexuella tillfällen, är du sugen att prova på analsex men är rädd att det skall göra ont? Då ska du såklart ha ett glid som passar just dig, det finns vattenbaserat glid som är riktigt kladdigt och skönt, men också med silikon som inte torkar ut så fort, det finns med smak eller helt neutrala, dermatologiskt testade och kondomsäkra. När du använder Sexleksaker är det oftast nödvändigt med ett bra glid.

1.) Vattenbaserat glidmedel

Vattenbaserade är överlägset vanligast och av goda skäl. Eftersom de är vattenbaserade, är de lätta att rengöra (och att tvätta av från kläder eller lakan). Och naturligtvis eftersom rent vatten handlar om den mest naturliga ingrediensen där ute, kan dessa glid också vara mycket skonsama och lugnande för din hud.

2.) Silikonbaserat

Silikon är ett material tillverkat av alternativa sorters kisel (ett naturligt element) och syreatomer. Det kan komma i många former, inklusive gummi, harts och olja - de olika formerna gör det bra för allt från medicinska applikationer till isolering. Dess flytande form är särskilt effektiv när den används som huvudingrediens i personliga smörjmedel.

Vad gör silikonbaserade medel så bra? För en har de en mycket unik, silkeslen känsla som är lugnande för huden och gör den mjuk och len. Silikon är också hypoallergen, så det är ett utmärkt val för dig med känslig hud eller allergier. Och eftersom dessa innehåller mestadels silikon istället för vatten, varar de ofta längre och måste användas mindre ofta.

Liksom vattenbaserade medel är silikon också latexskyddande och i allmänhet leksaks säkra, men du bör inte använda dem i kombination med silikonleksaker eftersom de kan bryta ner gummit.

Se även våra andra billiga sexleksaker och nyheter.

glidmedel

Läs mer
Glid Det finns 58 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 58 artiklar

lelo

Kladdig sex är skönt

Vill du prova Glid medel, men inte säker på var du ska börja? Har du provat glid innan och blev besviken av den erfarenheten? Oavsett om du är en förstagångs användare eller du är någon som vill krydda din sexlek med det perfekta personliga glidet, har du kommit till rätt ställe

Vad är glid medel?

Tekniskt är det ett smörjmedel varje substans hjälper till att minska friktionen. Smörjmedel används ofta för saker som cykelkedjor och maskiner för att minska friktionen som orsakas av rörliga delar.

Personliga smörjmedel innehåller olika ingredienser, men tanken är densamma - de används för att minska friktionen på egna rörliga "delar" för att göra sex och onani enklare och roligare.

Låter enkelt va? eller hur. Men om det är allt det är, varför finns det så många olika slags glid?

Det är tex som kondomer och vibratorer, olika smörjmedel erbjuder olika fördelar.

De flesta vattenbaserade glid medel kan användas med kondomer utan att äventyra deras hållbarhet. De kan också användas med Sexleksaker som vibratorer - även de som är tillverkade av silikonmaterial.

body lube

Använd under förspel

Medan du värmer upp för intimitet är det ett bra läge att visa din partner vad du kan om massage och låta varandra utforska hur det känns när ni applicerar det på varandra.

På grund av sina hala egenskaper förhöjs känslan vid beröring - oavsett om du använder dina händer eller mun.

Öva på dig själv

Om du är intresserad av att ha fantastisk intimitet och närhet i din relation med din partner - vem vill inte det? - Glöm inte glidmedel Om du är ovan vid att använda glidmedel kan du vara osäker på hur du får jobbet gjort. Inga bekymmer - för att maximera glidmedlets nöjespotential, testa dessa tips och upplev fysisk intimitet som du aldrig har känt förut.

Det bästa sättet att förstå hur du föredrar att använda glidmedel under sex är att träna med det själv. Du kanske föredrar ett glidmedel av en viss konsistens eller typ - prova en produkt från Grottan för en hal stund i erotikens tecken, något glidmedel speciellt utformad för att förbättra både mäns och kvinnors nöje.

Därefter bestämmer du hur mycket glidmedel som är bäst för dig - lite som mycket, lite som bara lite, eller någonstans däremellan. Det finns massor att välja på, med lukt, neutrala, med smak etc.

Het tjej

Använd under samlag

När du är redo att bli intim, applicera glidmedlet på båda. Du kommer att upptäcka att dess smörjande egenskaper ger en behaglig känsla. Men du behöver inte stanna där:

Håll glidmedlet inom räckhåll om du behöver använda igen, speciellt om du använder ett vattenbaserat smörjmedel som torkar efter en stund.

På det sättet kan du hålla på längre utan irritation.

Använd med Sexleksaker

Om du använder Sexleksaker, är det nästan nödvändigt att använda ett bra glid medel. Speciellt på Sexleksaker som penetrerar, glid medel kan göra leken med Sexleksaker mer bekväm och behaglig.

Var noga med att du använder ett vattenbaserat glid medel när du använder Sexleksaker.

Oljebaserade glid medel efterlämnar en oljig beläggning.

Vattenbaserat glid

Är lättare att få bort i tvätten om det råkar bli kladdigt på lakanen.

Grottan har ett brett utbud som passar allas olika preferenser.