sexleksaker Visa större

GROTTANS SUPERGLID 80 ML

G16

Ny Produkt

Grottans egna glid till starkt reducerat pris!

Mer detaljer

49.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Grottans egna glid till starkt reducerat pris! Allergitestat, luktfritt, vattenbaserat, smaklöst och kondomsäkert.

* Smidig pump flaska

* 80 ml

Omdömen

Path: > > GROTTANS SUPERGLID 80 ML

Skriv din recension

GROTTANS SUPERGLID 80 ML

GROTTANS SUPERGLID 80 ML

Grottans egna glid till starkt reducerat pris!

Skriv din recension

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

lelo

Öva på dig själv

Om du är intresserad av att ha fantastisk intimitet och närhet i din relation med din partner - vem vill inte det? - Glöm inte glidmedel Om du är ovan vid att använda glidmedel kan du vara osäker på hur du får jobbet gjort. Inga bekymmer - för att maximera glidmedlets nöjespotential, testa dessa tips och upplev fysisk intimitet som du aldrig har känt förut.

Det bästa sättet att förstå hur du föredrar att använda glidmedel under sex är att träna med det själv. Du kanske föredrar ett glidmedel av en viss konsistens eller typ - prova en produkt från Grottan för en hal stund i erotikens tecken, något glidmedel speciellt utformad för att förbättra både mäns och kvinnors nöje.

Därefter bestämmer du hur mycket glidmedel som är bäst för dig - lite som mycket, lite som bara lite, eller någonstans däremellan. Det finns massor att välja på, med lukt, neutrala, med smak etc.

body lube

Använd under förspel

Medan du värmer upp för intimitet är det ett bra läge att visa din partner vad du kan om massage och låta varandra utforska hur det känns när ni applicerar det på varandra.

På grund av sina hala egenskaper förhöjs känslan vid beröring - oavsett om du använder dina händer eller mun.

Het tjej

Använd under samlag

När du är redo att bli intim, applicera glidmedel på båda. Du kommer att upptäcka att dess smörjande egenskaper ger en behaglig känsla. Men du behöver inte stanna där: Håll glidmedlet inom räckhåll om du behöver använda igen, speciellt om du använder ett vattenbaserat smörjmedel som torkar efter en stund. På det sättet kan du hålla på längre utan irritation.

Använd med Sexleksaker

Om du använder Sexleksaker, är det nästan nödvändigt att använda ett bra glidmedel. Speciellt på Sexleksaker som penetrerar, glidmedel kan göra leken med Sexleksaker mer bekväm och behaglig. Var noga med att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du använder Sexleksaker. Oljebaserade glidmedel efterlämnar en oljig beläggning.