Hand & fotbojor

Vi har ett brett utbud av handbojor, fot fängsel och bdsm rep. Tänder ni på lite styggare lekar? Bdsm lekar är en erotiskt kittlande del av sexlekar där båda kan njuta fullt ut, oavsett om din lekkamrat föredrar att bli bunden eller fängslad så har vi något för alla. Med ett par rejäla handbojor begränsar du din partner, vi har b...

Hand & fotbojor

Vi har ett brett utbud av handbojor, fot fängsel och bdsm rep. Tänder ni på lite styggare lekar? Bdsm lekar är en erotiskt kittlande del av sexlekar där båda kan njuta fullt ut, oavsett om din lekkamrat föredrar att bli bunden eller fängslad så har vi något för alla. Med ett par rejäla handbojor begränsar du din partner, vi har både den klassiska modellen och handbojor med fluff så det inte skaver.

Köpa

Samtliga köp genomförs genom vår webbutik, grottanmalmo.se. Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Om du som minderårig vill köpa hos oss krävs det att målsmans godkännande finns vid köpet. Köp som utan medgivande görs i annan persons namn kommer att polisanmälas. Priserna i webbutiken och eventuella erbjudanden gäller så länge lagret räcker och tillsvidare. Vi reserverar oss för ev. felaktigheter och felskrivningar.

Alla order skickas samma dag, eller senast dagen efter du lagt din order.

Skrymmande eller lite dyrare paket skickas med Schenker, då är ditt paket försäkrat, räkna med en frakttid på 2-5 dagar.

Lite mindre paket skickas med posten och då har du din vara oftast dagen efter, om du lägger din order innan kl 16.00.

Glöm inte ett skönt glidmedel, det gör området betydligt känsligare och lättare vid penetrerande sex, glidmedel finns både med smak eller helt neutrala, även glid med smått värmande effekt är väldigt populärt. Det finns glidmedel som är vattenbaserade som är riktigt kladdigt o skönt men även dyrare lite lyxigare som är silikon baserade och inte torkar ut så fort. En annan rolig sexleksak för henne är ju vibrator ägg, det finns enklare med sladd och sen finns det dyrare med fjärrkontroll, tänk dig nästa middagsbjudning där din partner sitter på avstånd och sköter kontrollen, det skulle kunna vara en riktigt upphetsande tanke. Grottan har funnits i snart 50 år, så vi har varit med ett tag, vi har en välutbildad personal som mer än gärna svarar på alla frågor, hos oss är ingen fråga för konstig och vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och belåten. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr, säker betalning genom Nets och Klarna, därför kan du alltid lita på att dina betalningsuppgifter är säkra.

När det gäller Vuxenleksaker, har alla olika smak när det gäller färg, stil, storlek, vibration och funktionalitet, Grottans lager av leksaker som kaninvibratorer, dildos, sexdockor och nya kvinnliga Vuxenleksaker som The Womanizer och Männens leksaker som strokers , Kuk ringar och penis pumpar är alltid av högsta kvalitet.

Om du köper din första vibrator, dildo eller annan intim produkt för att krydda ditt sexliv, har vi massor av alternativ som underlättar för dig i denna spännande värld, att användas på egen hand eller med en partner. Vuxenleksaker är ett prisvärt sätt att utforska dina sexuella lustar, speciellt om du är intresserad av bondage, för naturligtvis är bojor och ögonbindlar ett perfekt val för en kinky sovrumskväll.

Har du frågor om våra produkter så är det bara att slå en signal. När du lägger en order hos oss packas den direkt och skickas oftast samma dag eller dagen efter, Vi har bara säkra betalningsalternativ som Klarna och Nets, så dina transaktioner är helt säkra, Du kan även välja att få på faktura eller delbetalning från Klarna så du kan köpa direkt och betala i lugn och ro efter att du fått dina varor. Vi skickar ALLTID i ett diskret paket, vissa kan ju tycka att det är lite pinsamt så vi packar alltid i väl förslutna och neutrala paket. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr trots att vi redan har billiga leksaker. Vi gör allt för dig som kund för att du ska bli nöjd med ditt köp och skulle det uppstå något problem så löser vi det omedelbart.

Vi har sålt leksaker till svenska folket i över 50 år, när du köper dina leksaker hos oss kan du vara helt trygg och lita på vår erfarenhet.

handbojor

Läs mer
Hand & Fotbojor Det finns 33 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 33 artiklar