Enbart online

LELO NEA 2 DEEP ROSE VIBRATOR

4001

Ny Produkt

LELO Nea 2 är en klitorisvibrator av lite mindre storlek som har en enkel och ergonomisk design.

Mer detaljer

830.00 kr

Mer info

LELO Nea 2 är en klitorisvibrator av lite mindre storlek som har en enkel och ergonomisk design. Den passar perfekt för dig som är nybörjare tack vare sin diskreta storlek och sina mildare vibrationsmöjligheter.

Nea har en svag böj på mitten för att den ska kunna komma så nära kroppen som möjligt då du använder den. Sätt igång vibratorn och låt den sedan vila på området omkring och på klitoris. Du kan själv välja om du bara vill låta vibratorn ligga kvar på egen hand, eller om du vill använda händerna för att exempelvis sätta spetsen rakt på klitoris.

Vibratorns lite plattare design gör den också perfekt att använda tillsammans med din partner då ni älskar med varandra.

Neas blanka yta har dekorerats med små illustrationer på såväl bak- som framsida. Men bakom det gulliga utseendet gömmer sig effektiva och härliga vibrationer. Du har möjligheten att välja mellan hela 8 stycken olika vibrationsstyrkor - som alla är tystlåtna, vare sig det är den svagaste eller den mest kraftfulla nivån.

LELO Nea 2 är gjord av ABS-plast och vi rekommenderar att du använder den tillsammans med lite vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse.

Vibratorn är 100% vattentät och kan därför användas i duschen eller i badkaret om så önskas. Efter användning bör den rengöras med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

Du laddar Nea 2 med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Efter att ha laddats i 4 timmar kan du njuta av dess förmågor i upp till 2 timmar. Tillsammans med själva vibratorn och laddaren får du också en fin ask till laddaren, en exklusiv förvaringspåse i siden och en bruksanvisning.

Omdömen

Skriv din recension

LELO NEA 2 DEEP ROSE VIBRATOR

LELO NEA 2 DEEP ROSE VIBRATOR

LELO Nea 2 är en klitorisvibrator av lite mindre storlek som har en enkel och ergonomisk design.

Skriv din recension

Path: > > > > LELO NEA 2 DEEP ROSE VIBRATOR

Liknande produkter