Ny LOVE MATCH EXTRA LARGE 6 ST Visa större

LOVE MATCH EXTRA LARGE 6 ST

00500762

Ny Produkt

Love Match - Extra Large - För Stora Pojkar

Mer detaljer

50.00 kr

Mer info

Love Match - Extra Large är en lite större, glidmedelsbehandlad kondom för dig som behöver lite mera plats, från det nya stjärnskottet på den Europeiska kondom himlen - Love Match.
Enkel att hantera, utmärkt passform och lågt pris har gjort Love Match till en ny favorit hos kondomanvändare över hela Europa. Alla kondomer från Love Match är glidmedelsbehandlade, tillverkade av naturlatex, har lång hållbarhet och är självfallet CE-certifierade.

Längd: 193 mm
Bredd: 57 mm
Tjocklek: 0,07 mm

Omdömen

Skriv din recension

LOVE MATCH EXTRA LARGE 6 ST

LOVE MATCH EXTRA LARGE 6 ST

Love Match - Extra Large - För Stora Pojkar

Skriv din recension

Path: > > LOVE MATCH EXTRA LARGE 6 ST

Liknande produkter

kukgummi

Hur använder jag en kondom?

Rulla på den när din penis är hård, INNAN den berör din partners mun eller könsdel - och bär den under hela tiden du har sexuella aktiviteter.

1. Gummi varar länge, men du bör alltid kontrollera utgångsdatumet som finns skrivet på omslaget eller lådan.

Öppna dem försiktigt så att du inte skadar dem - använd inte dina tänder eller sax.

2. Se till att den är redo att rulla på rätt sätt: rullen ska vara på utsidan så det ser ut som en liten hatt och den rullar ut lätt. Du kan rulla lite med fingrarna innan lite innan du sätter på den för att se till att det blir rätt. Om du av misstag sätter på den på fel håll, vänd den inte och använd den inte igen - ta en ny.

3. Knip på kondensspetsen och placera den på huvudet på din penis. Lämna lite utrymme på toppen för att samla sperma. Om du inte är omskuren, kan det vara bekvämare att dra tillbaka din förhud innan du placerar den på spetsen av din penis och rullar ner den.

4. Rulla gummit längs penis ända ner till roten. Du kan lägga några droppar vattenbaserat eller silikon glidmedel inuti spetsen och / eller på utsidan av när den är på.
 

kondom

Hur tar jag av kondomen?

När du ejaculerat, håll fast på kondomens kant och dra din penis ut ur din partners.

Gör detta innan din penis blir mjuk, så kondomen inte blir för lös. Ta försiktigt av kondomen bort från din partner så att du inte droppar sperma på hen av misstag.


Du kan inte återanvända kondomer. Rulla på en ny kondom varje gång du har vaginalt, oral eller analsex.

Det är även väldigt hygienskt att använda en på dina Sexleksaker, speciellt vid analstimulans är det extra viktigt med intimhygien.

banan

gummi

Ta hand om din kondom

Förvara dem på en sval, torr plats borta från skarpa föremål och direkt solljus. Förvara dem inte i fickan, bilen eller badrummet under långa perioder (över 1 månad), eftersom överdriven värme och fukt kan skada en kondom över tid.

Kontrollera alltid utgångsdatumet och se till att det inte finns några hål i förpackningen innan du öppnar kondomen. Du borde kunna känna en liten luftbubbla när du klämmer på omslaget. Om en kondom är trasig, torr, stel eller klibbig, släng den.

Eftersom du måste använda en ny kondom varje gång du har sex eller får en ny erektion, är det en bra idé att lagra upp, Grottan har ett stort utbud av utvalda testade väl beprövade gummi i alla storlekar och färger. Ha en kondom i närheten när stämmningen börjar hetta till.


De flesta kondomerna kommer smörjda, men tillsättning av extra vattenbaserad eller silikon glidmedel är ingen fara. Sätt några droppar på huvudet på din penis eller innanför kondomens spets innan du rullar på den och / eller på kondomens utsida när du har den på dig. Använd inte något som har olja i sig på latexkondomer, som vaselin, lotion, babyolja, smör eller matoljor.
Det är lätt att göra gummina roliga och sexiga - allt som krävs är en liten kreativitet och en positiv attityd!