Kategori: Med vibrator

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Med vibrator

lösfitta

          

                               Vibrerande lösfitta - För en skön stund

Dem mest populära leksakerna för killar är utan tvekan vibrerande lösfittor. På Grottan Malmö hittar du en mängd olika varianter som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en vagina med vibrator och kombinera gärna med våra kittlande glidmedel. Om du gillar en liten masturbator kommer du att älska våra sexdockor i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande Sexleksaker.

Tips för vibrerande lösfitta

Vi har lösvaginor i ett otroligt stort utbud för alla smaker, vibrerande fitta är bland det skönaste du kan använda.

Förberedelser för otrolig njutning

När du väl har valt en bra vibrator finns det några saker du kan göra innan du kan njuta av en maximalt vibrerande sexlek

Dessa tips kan vara lite chockerande för dig, men det kommer att lära dig hur man blir helt och fullständigt besatt och bara med hjälp av 3 enkla tekniker. Kolla in det här för att lära dig hur

Det första och viktigaste är att förstå vad som tänder dig och gör dig kåt. Det kan innebära saker som:
• Ta ett långt, varmt bad i förväg
• Läs din favorit sexnovell
• Sätt stämningen i ditt rum med rätt musik, dofter och belysning
• Utför en del förspel på dig själv
• Titta på porr om du gillar det

I slutändan måste du göra vad som fungerar för dig. Så om det finns något som inte nämns här, men som du blir kåt av, gör det, en lösvagina är en bra start.

Den andra viktiga strategin för att uppnå maximalt skön sex är att lära känna din kropp intimt så att du förstår de exakta knapparna du behöver trycka på för att ta dig över kanten i ett hav av orgasmisk salighet. Om du för närvarande kämpar med att nå orgasm och klimax men vill lära dig att göra det super enkelt, utnyttja dessa tips. En lösfitta är den snabba vägen till extrem njutning.

Du behöver absolut ett bra glidmedel!