PIPEDREAM EXTREME LIL FUCK HER

3000009906

Ny Produkt

Undrar du vad som döljer sig innanför de putande läpparna?

Mer detaljer

2'495.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

Lil' Fuck Her från Pipedreams serie Extreme låter dig se vad som döljer sig bakom de stora yttre blygdläpparna. Sära på hennes blygdläppar och för in din hårda penis i hennes varma och tighta vagina, låt läpparna och hennes trånga och lena mus omfamna dig och ge dig en upplevelse som är näst intill lika skön som en riktig kvinna.

Om du inte känner för att ta henne i musen går det lika bra att ta henne i den ännu tightare analen, det är någonting hon tycker om minst lika mycket. Eller varför inte växla mellan de båda hålen under en och samma akt? Ja, det är endast din fantasi och dina egna lustar som sätter gränser för vad du egentligen kan göra med Lil' Fuck Her. 

Då den är tillverkad i det mycket hudliknande materialet Fanta Flesh kommer hon att ge dig en väldigt verklighetstrogen upplevelse och använder du dessutom rikligt med ett vattenbaserat glidmedel kommer känslan bli som om du hade sex med en riktig kvinna. 

I förpackningen medföljer gratisprover på glidmedel, rengöringsmedel och puder som appliceras på den rena, torra leksaken för att hålla den fräsch och len. Ta hand om din leksak så kan du ha glädje av den länge.

Omdömen

Path: > > > > PIPEDREAM EXTREME LIL FUCK HER

Skriv din recension

Skriv din recension

Liknande produkter