Specialare

Bästsäljare

doftande massageolja

               Doftande massageolja - För härlig lust

Det finns många olika sorters massageoljor, tex värmande, kittlande, olja med olika dofter och smaker, men även neutrala, luktfria och allergi testade, det finns en skön olja till alla! Grottan har ett brett utbud av massageoljor och produkter som är utformade för att förbättra känslan av di...

doftande massageolja

               Doftande massageolja - För härlig lust

Det finns många olika sorters massageoljor, tex värmande, kittlande, olja med olika dofter och smaker, men även neutrala, luktfria och allergi testade, det finns en skön olja till alla! Grottan har ett brett utbud av massageoljor och produkter som är utformade för att förbättra känslan av din älskares beröring och ta era lekar till en helt ny nivå. En erotisk massage med din partner återupplivar passion och lust. Viss olja passar bra som glidmedel till dina Sexleksaker.

Doftande massageolja för sex & lust

Regel 1: Tryck inte så hårt

Beroende på ditt mål finns det tillfällen när det tyvärr smärtar för att kunna genomföra en bra massage (som när du sätter tryck på en knut). Men i allmänhet vill du ge tillräckligt hårt tryck för att du ska känna muskelrörelsen under huden utan att göra din partner illa.
 
Regel 2: Arbeta långsamt med din olja för större sex & lust

Gnida hårt och snabbt kommer bara att irritera din partners muskler. Använd i stället långsamma, jämna drag med handflatorna, tummarna eller fingertopparna.

Regel 3: Undvik ben och leder

Tryck aldrig direkt på ryggraden och var försiktig så att du inte lägger för mycket på musklerna som går över revbenen och axelbladet. Om någon har tunn muskelvävnad, kan du skada benet genom att gå för på hårt. Var också försiktig med knän, armbågar och axlar.

Massageoljor för större sex & lust är ett skönt sätt att visa uppskattning för sin partner. Alla våra oljor är av väldigt hög kvalitet.

Se gärna våra nyheter och billiga Sexleksaker.

grottan malmö

Läs mer
Massageoljor Det finns 22 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 22 artiklar

Massageolja

Va på gott humör

Par, om ni inte redan gör det här, är massage så bra för ett förhållande. Det är ett bra sätt att stärka banden med din andra hälft. En parmassage är en underbar gåva att dela med varandra. Det kommer inte bara att stärka banden mellan er som par, det kan minska stressen för både givaren och mottagaren.

Att vara på gott humör hjälper dig att bli intim och detsamma kan man säga om massage. Grunderna för en bra professionell massage inkluderar att dämpa ljuset, avkopplande musik, eteriska oljor för aromaterapi, ett uppvärmt underlag och en lugnande röstton, från den som masserar.

Massageolja

Glöm inte oljan!

För en bra grundläggande massage är olja ett måste! Grottan föreslår att du använder massageoljor när du ger massage till din partner. Massageoljor är utformade för att hålla sig längre på huden och ge ett bättre glid. Grottan har ett stort utbud för alla smaker och lustar, du kan även använda dem flesta massageoljor som glidmedel till dina Sexleksaker.

Aromaterapioljor kan också användas, men eftersom dessa oljor tränger in direkt i blodflödet, bör försiktighet tas vid användning av rena eteriska oljor. Eteriska oljor av lavendel och pepparmint är bra produkter.

En bra massage är vad alla ska sträva efter, Vad som är nödvändigt för en bra massage är samma saker som krävs för ett bra förhållande. Kommunikation och kemi är båda viktiga. Prata med din partner, fråga om trycket är bra där han eller hon vill att du fokuserar, och vad som är bäst. Kommunikationen kommer inte bara att göra massagen bra, den kommer även att stärka era band.

Massageolja

Använd avslappnande handlag

När du ger någon en terapeutisk massage, var noga med att använda långsamma, avkopplande rörelser. Det är viktigt att ta det lugnt och metodiskt när man ger massage. En paus i vardagen från jobb och stress behöver alla för ett harmoniskt liv.

Ta god tid på er

Varje massage kan vara en sensuell upplevelse genom att det stimulerar alla dina sinnen samtidigt. Det viktigaste att komma ihåg är att ta dig tid och njuta av upplevelsen. En massage mellan par ska vara en avkopplande och trevlig upplevelse,så fokusera bara på långa, släta drag och läs av din partner och hur hen reagerar på massagen.