geisha

Knipkulor - Orgasmkulor - För mysig gympa

Hälsa och kul med Knipkulor

Sexleksaker som knipkulor eller Geishakulor, är små kulor som kan användas för att stärka bäckenmusklerna och strama vaginan. Vissa finns med silikonbeläggning, en del har ett snöre för att enklare kunna plockas ut.

Geishakulor och orgasm kulor har funnits i hundratals år me...

geisha

Knipkulor - Orgasmkulor - För mysig gympa

Hälsa och kul med Knipkulor

Sexleksaker som knipkulor eller Geishakulor, är små kulor som kan användas för att stärka bäckenmusklerna och strama vaginan. Vissa finns med silikonbeläggning, en del har ett snöre för att enklare kunna plockas ut.

Geishakulor och orgasm kulor har funnits i hundratals år men har nyligen sett en ökning i popularitet efter att ha presenterats i Fifty shades of grey.

orgasmkulor

Den ultimata guiden till kulor skapades för att svara på de frågor som människor ofta har efter att ha hört om dem för första gången. Om det är något du ändå undrar över så är det bara att kontakta oss.

Vanliga användningsområden för knipkulor inkluderar sexuell stimulering och förbättrad blåskontroll. Gynekologer och obstetriker rekommenderar dem tillsammans med Kegel övningar och vaginala vikter för att förbättra vaginans elasticitet och en ökad blåskontroll.

Vikter kan användas för att stärka muskulaturen och det finns knip kulor i olika storlek och vikt.

Blåsans kontrollproblem, som kan uppstå vid hosta eller en nysning och blir vanligare när kvinnor blir äldre eller efter en förlossning, kan hjälpa till med användning av knip kulor och eller Kegel-övningar.

Hur man använder knip kulor

    Innan du använder kulorna så töm blåsan först.
1. Använd glidmedel på knipkulorna för att hjälpa dem att glida in
2. Ta det försiktigt om du inte har gjort det här innan
3. Håll kulorna inuti dig genom att spänna dina benmuskler tillsammans och dina vagina muskler, börja med 15 minuter och försök sedan gå längre.
4. Motionera kulorna genom att gå runt lite, hosta, känns det lättare kan du sitta ner
    Det finns också kulor med ett snöre så det blir lättare att ta ut dem.

Knipkulor och vibrator ägg har en sak gemensamt, och det är att de skänker kvinnor stor njutning på ett diskret sätt. Både kulor och vibrator ägg, kulor för vaginan är ett enkelt sätt att ge sexuell njutning. Både vibrator ägg - knipkulor är ett utmärkt sätt att stärka dina muskler i underlivet. Vi har tex ägg med vibrator, både lite enklare med sladd och lite mer avancerade trådlösa, varför inte låta din partner sköta kontrollen och göra allt lite mer spännande vid nästa fest eller middagsbjudning?

För sexuell stimulering ...

Kulor har funnits i hundratals år och användes vanligtvis av kvinnor som efter att ha satt in dem skulle gunga fram och tillbaka i sin gungstol, rulla runt kulorna och få orgasm efter ett tag. Kvinnor dessa dagar har varit lite mer våghalsiga med dem, som i hemlighet bär dem medan de åker buss, tar en promenad eller till och med på jobbet.

Orgasmkulor är väldigt underskattat både för träning och nöje, pröva ett par idag!

knipkulor

Läs mer
Orgasmkulor-Knipkulor Det finns 25 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 25 artiklar