Kategori: Förlängare/Sleeve

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Förlängare/Sleeve

big dick

   

                    Penisförlängare för större penis - Bli större redan idag

Skäm bort din partner med en omedelbart större och fylligare erektion. Sleeve - penisförlängare finns för större penis i olika varianter för att omedelbart få längre, tjockare penis. En kukring är ett effektivt sätt att behålla ett hårt stånd längre. prova en sleeve och kukring samtidigt för maximal njutning.

Penisförlängare är Sexleksaker som är billiga och ger omedelbar effekt.

penisförlängare för större penis

Vad är kukringar och penisförlängare gjorda av?

Penisförlängare för penisförstoring är gjorda av olika material, sådana som är stretchiga och de som är styva. Vad en kukring är gjord av påverkar ju mycket om vad du kan tyckas gilla.

Stretchmaterial som silikon, gummi / PVC  är mer o ömma.

Det är en bra idé att välja en stretchig ring/sleeve för första gången. När det gäller dessa material är silikon det säkraste eftersom det är oporöst. Du kan sterilisera silikonringar genom att koka dem så att du inte överför sjukdomar eller infektioner mellan partners. PVC-"gelé" kukringar är porösa vilket innebär att de har små hål och kan samla bakterier oavsett hur bra du rengör dem.

Du vill inte använda en kukring eller penisförlängare som är för liten eftersom den kan skära av cirkulationen, vilket potentiellt förstör din penis. Metall och glas kan båda värmas till kroppstemperatur och kan värmas med vatten. Trä är inte naturligt så kallt som glas eller metall från början och finns i olika sorter för att passa dina estetiska sinnen.

Metall penisringar finns också i olika färger. Det finns några andra materialalternativ, och några av dessa är tillgängliga med olika mönster. Till exempel hittar du läder kukringar som fäster med en snäpp, och några av dem sträcker sig ner till roten med flera band sk cock cage för större penis.

Se även våra nyheter och billiga Sexleksaker.