Fördröjningskräm - Delayspray för långa uthålliga sexlekar

Om du behöver något som omedelbart ökar din sexuella uthållighet, så är en bra delay spray - Delay spray ett effektivt alternativ av flera olika skäl: Du kan använda den precis innan du ska ha sex. Om du kommer för fort har vi bland annat fördröjningspray som tex stud 100 för att hjälpa ...

Fördröjningskräm - Delayspray för långa uthålliga sexlekar

Om du behöver något som omedelbart ökar din sexuella uthållighet, så är en bra delay spray - Delay spray ett effektivt alternativ av flera olika skäl: Du kan använda den precis innan du ska ha sex. Om du kommer för fort har vi bland annat fördröjningspray som tex stud 100 för att hjälpa till med detta. Det finns även en del olika fördröjnings kräm med samma effekt.

Hur man använder en delay spray

delayspray
 
Om du är ute efter långvarigt sex är en delayspray eller fördröjningskräm det perfekta sättet att uppnå intensiv sex ännu längre.

Fördröjningsprayer för män bedövar försiktigt penis och minskar känsligheten. Denna lilla minskning av känslan gör det möjligt för dig att hålla tillbaka från orgasm längre så att du kan njuta av långvarigt sex, både ensam eller med en älskare.

Om oro för att uppnå orgasm för tidigt under din sexakt du har med din partner, så är svaret en bra spray, vilket hjälper till att lindra ångest kring för tidig utlösning.

Fördröjnings sprayer och krämer är enkla att använda, och de flesta följer samma metod: Applicera, låt torka, kör! Fördröjningskrämer och sprayer appliceras när du har stånd och sedan väntar du i några minuter för att medlet ska torka.

Stud 100 delay spray, innehåller anestetika som bensokain eller lidokain, medan andra använder naturliga ingredienser och örter för att minska känsligheten.

Att hitta den rätta balansen är viktigt, börja med lite och applicera mer vid behov, du kan inte ta bort den när den har absorberats. Med dessa medel måste du ta lite tid på dig att hitta rätt mängd för just dig.

Vilken delay spray eller kräm du väljer och hur mycket du ska använda är ett personligt val för dig. Till exempel kan du upptäcka att du föredrar att använda kondomer med fördröjande effekt istället.

Vi är alla olika, och det som fungerar för dig kan vara för mycket för någon annan, och vice versa. Om du behöver lite vägledning, ta en titt på delay spray recensionerna av kunder som har använt dem.

fördröjningskräm

Läs mer
Peniskräm & spray Det finns 30 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 30 artiklar