Specialare

Bästsäljare

grottan malmö

                       Penispump för större penis 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en pumpar även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugni...

grottan malmö

                       Penispump för större penis 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en pumpar även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. En pump gör penis både grövre och längre, Penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en kukpump. Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv.

Se videon:

större penis

Kukpump för större penis

Vid potensproblem kan vi rekommendera penispumpar som behandling. En penispump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en pump vid onani. Inte bara för att en kukpump gör penis hårdare, men med rätt teknik kan Sexleksaker som en pump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex. Det är bra om du smörjer in kanten med lite glidmedel.

grottan malmö

Läs mer
Erektionspump Det finns 25 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 25 artiklar