pump

Penispumpar - Kukpump för större penis 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en penispump även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och d...

pump

Penispumpar - Kukpump för större penis 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en penispump även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. En pump gör penis både grövre och längre, Penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en kukpump. Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv.

Se videon:

penispumpar

Kukpump för större penis

Vid potensproblem kan vi rekommendera penispumpar som behandling. En kukpump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en pump vid onani. Inte bara för att en kukpump gör penis hårdare, men med rätt teknik kan Sexleksaker som en pump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex. Det är bra om du smörjer in kanten med lite glidmedel.

kukpump

Läs mer
Penispump Det finns 26 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 26 artiklar