pump

Penispumpar - Kukpump för större Män 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en penispump även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och des...

pump

Penispumpar - Kukpump för större Män 

Sexhjälpmedel baserade på pump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Penispumpen skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används en penispump även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani. Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. En kukpump gör penis både grövre och längre, Penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en kukpump. Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv.

Se videon:

penispumpar

Vid potensproblem kan vi rekommendera penispumpar som behandling. En penispump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en kukpump vid onani. Inte bara för att pumpen gör penis hårdare, men med rätt teknik kan Sexleksaker som en kukpump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex.

kukpump

Läs mer
Penispump Det finns 30 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 30 artiklar