Kategori: Med vibrator

Det finns 18 produkter.

Visar 1-18 av 18 objekt

Med vibrator

sexigt par

          

                             Vibrerande kukring - För ett stenhårt stånd

Sexleksaker som penisringar, även kallad potensring eller kukring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En ring med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. Att använda kukring  är ett enkelt sätt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Kukringar är ett bekvämt sätt att öka uthålligheten.

vibrerande kukring

Vibrerande kukring

Det tillverkas inte bara enkla kukringar. De har utvecklat penisringar för att stimulera båda parter genom vibrationer.

En vibrator ring kan vara behaglig när den bärs i vissa positioner, inklusive missionär och när tjejen är ovanpå. Dessa kukringar är gjorda av stretchigt, elastiskt material och använder en liten vibrator. Även om det finns vissa laddningsbara ringar, använder de flesta små batterier.

Detta kommer du att tycka att det är skönt om du behöver mer stimulans än att bara att din man gnuggar sig mot dig. Vissa kukringar har flera lägen, men vissa av dem har bara en enda hastighet.

Du hittar penisringar med vibrator i ett stort utbud på Grottan. Vissa är gjorda för engångsbruk och ska kastas efter användning. Dessa är överkomliga till pris och bra att testa om en kukring är något för dig, men om du vill kan du uppgradera till en återanvändbar penisring om du tycker om känslan.

Se våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.