Kukring för hårdare killar

Sexleksaker som penisringar, även kallad kukring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet stannar kvar i penis. En potensring träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. Kukringar med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En potensring gör de...

Kukring för hårdare killar

Sexleksaker som penisringar, även kallad kukring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet stannar kvar i penis. En potensring träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. Kukringar med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En potensring gör det enkelt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Vi har kukringar och penisringar med eller utan vibrator för skönare sex.

penisringar

Vad är en kukring & Hur fungerar det?
 
Här kommer vetenskapen ...

När du blir väldigt exalterad ökar blodflödet till din manlighet dramatiskt. Detta säkerställer att den är stor och stark nog att utföra de mest glädjande uppgifterna. Syftet med en kukringar är att fånga detta blod inuti penis och skapa det som ofta kallas en "super erektion".

Kroppen är väldigt bra för att pumpa blod in, men inte så bra att pumpa aktivt ut. Det betyder att ha på sig en kukring kommer att begränsa blodflödet, men inte nödvändigtvis påverka blodet som pumpas in. Det är därför möjligt för kuken att bli mer erigerad och större än någonsin tidigare. Dessutom, när blodflödet till penis börjar minska, kommer du att förbli stor. Att bära en kukring kommer därför att försena utlösningen. Trycket ökar också känsligheten och orgasmen.

Du kan verkligen inte argumentera med denna vetskapen!

potensring

Läs mer
Penisringar Det finns 49 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 49 artiklar