Kategori: Penisförlängning

Det finns 13 produkter.

Visar 1-13 av 13 objekt

Penisförlängning

grottan malmö

         

                            Penisförlängare - Få en större kuk omedelbart

Skäm bort din partner med en omedelbart större och fylligare erektion. Penisring/Sleeve - förlängare finns i olika varianter för att omedelbart få en längre, tjockare större penis.

Teknik finns för att göra våra liv enklare och penisförstoring är inget undantag. Mekaniska anordningar - penisförlängare kan användas istället för manuella övningar eller i samband med dem.

större kuk


Hur penis förstoring fungerar

I stället för att manuellt orsaka krafter som behövs för att främja penistillväxt, gör penisförlängare det för dig. Fördelen med att använda en anordning är den ökade intensitetsnivån för applicerat tryck. På samma sätt som du använder gymvikter för att öka din styrka, kan penisförlängare, pumpar och vikter för penis göra märkbar skillnad.


Gemensamma penisförlängare

Dessa enheter faller vanligen i tre kategorier:
1. Utvidgare sträcker penis mekaniskt
2. Vikter använder gravitation för att underlätta uttöjning
3. Pumpar använder vakuum för vävnadsexpansion och för att tvinga blod in i penisens vävnader

Penisförlängare

Penis förlängare är ett enkelt dragverktyg. Även om penisförstorings verktyg finns i olika utföranden, är principen bakom varje densamma. Penisförlängaren ger ökande spänningar på penis, vilket utökar vävnaden. De bästa enheterna sitter bekvämt och kan även bäras under dina kläder hela dagen.


Hängare och vikter

Penishängare och vikter. Istället för att enheten själv skapar dragkraft genom expansion, skapas dragkraften av vikter som hängs från penis. En större penis skapas av samma fysiologiska process som med förlängaren. Häng i ett träd tillräckligt länge, och dina armar blir längre. Häng vikter från din penis, tillräckligt länge, och ...

Penispumpar

Penispumpar använder vakuumtryck för att du ska få större penis. Som med penisförlängare finns det en uppsjö av pumpar på marknaden.

Dessa tvingar blodet till penis och gör så att det stannar kvar. Penispumpar kan också användas med en kukring, för män med erektila svårigheter. En populär pump, Bathmate, kan användas både i badet eller duschen. Pumpar är även populära Sexleksaker.

Penis förstoringspiller

Växtbaserade läkemedel för penisförstoring på marknaden finns idag i en mängd olika varianter. De kan komma i form av ett piller/kost tillskott, som en kräm eller lotion, appliceras direkt på penis.

Det är inte en nyhet att det finns olika örter som kan användas för penisförstoring. Vissa örter stimulerar tillfälligt blodflödet, en viktig komponent för penistillväxt.

Den svåraste delen är att ta reda på vilka örter som har verkligt värde. Det finns många "läkemedel" på internet som antingen inte fungerar, har oönskade biverkningar eller orsakar faktiska hälsorisker. Att hitta produkter med säkra ingredienser som är kända för att effektivt bidra till utvidgningen är väsentliga. Grottan säljer bara väl beprövade, testade penisförlängare och andra produkter.