kukring

Kukringar utan vibrator för hårdare Män

Sexleksaker som penisringar, även kallad potensringar eller kukringar, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En potensring med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vi...

kukring

Kukringar utan vibrator för hårdare Män

Sexleksaker som penisringar, även kallad potensringar eller kukringar, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En potensring med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En kukring är ett enkelt sätt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Kukring som sexleksak kan vara väldigt upphetsande för båda parter. Potensring eller en kukring är ett bekvämt sätt att öka uthålligheten.

kukringar utan vibrator

Vad är en kukring - En fullständig förklaring och guide

Som kvinna hittar du många Sexleksaker skapade för att förbättra dina känslor. Ett sådant alternativ är kukringen, som kan ge ytterligare stimulans till både dig och din partner. Din partner kan också använda den ensam för att öka känslan under hans egentid.

Att använda kukringar för honom och hennes nöje

Det finns generellt två användningsområden för en kukring: att förlänga orgasmen och för att öka omkretsen och längden av en penis.

Denna guide kommer att lära dig hur du får din man att skrika av kåthet och bli sexuellt beroende av dig, om du är intresserad av att ha en man helt besatt av dig.

Detta uppnås genom att antingen dra kulorna bort från kroppen genom att bära ringen runt både penis och kulorna, eller genom att förhindra att blodet lämnar penis genom att bära kukringen runt roten av penis. Att begränsa blodet från att lämna penis kan hjälpa till att uppnå en starkare erektion snabbare, vilket gör kukringar till ett bra alternativ i stället för medicinering som är avsedd att hjälpa erektioner.

Det här är också bra för dig självklart, eftersom din partners erektion är hårdare och längre, och han känner sig större för dig. Kukringar med vibratorer eller utskjutningar som sträcker sig mot din klitoris kan också öka känslan för dig.

Till exempel kan du se kukringar i 8" former som omger din partners penis och kulor. Varje ring har en separat funktion. Du kan till och med sätta en vibrator genom ett hål för ytterligare stimulans på vissa. Det finns också justerbara kukringar som är slingor som kan användas i olika konfigurationer.

Många män upplever mer intensiva orgasmer när de bär en kukring runt både penis och kulor.

En teknik som gör det möjligt för män att uppleva orgasm utan utlösning innebär att kulorna kläms bort från kroppen strax innan orgasmen och kukringar kan imitera detta. Även om din man kanske inte blir multi-orgasmisk på grund av en kuk ring, kan han uppleva bättre orgasmer.

Du kan även prova denna teknik på din man när du bara ger honom en hjälpande hand.

penisringar utan vibrator

Läs mer
Penisring utan vibrator Det finns 29 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 29 artiklar