penisringar

Vibrerande penisringar - Kukring för hårdare killar

Sexleksaker som potensringar ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En kukring med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En potensring är ett enk...

penisringar

Vibrerande penisringar - Kukring för hårdare killar

Sexleksaker som potensringar ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En kukring med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En potensring är ett enkelt sätt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Vad är vibrerande penisringar och hur fungerar det?
 
Här kommer vetenskapen ...

När du blir väldigt exalterad ökar blodflödet till din manlighet dramatiskt. Detta säkerställer att den är stor och stark nog att utföra de mest glädjande uppgifterna. Syftet med vibrerande penisringar är att behålla blodet inuti penis och skapa det som ofta kallas en "super erektion".

Kroppen är väldigt bra för att pumpa blod in, men inte så bra att pumpa aktivt ut. Det betyder att ha på sig en kukring kommer att begränsa blodflödet, men inte nödvändigtvis påverka blodet som pumpas in. Det är därför möjligt för penis att bli mer erigerad och större än någonsin tidigare. Dessutom, när blodflödet till penis börjar minska, kommer du att förbli stor. Att bära kukring kommer därför att försena utlösningen. Trycket ökar också känsligheten och orgasmen.

vibrerande penisringar

Läs mer
Penis ring med vibrator Det finns 15 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 15 artiklar