Kukring
  • Kukring
  • Kukring

PENISRING MED FJÄRILS VIBRATOR

129,00 kr
Inkl. moms

Den här fjärilen har helt klart en väldig fördel av att den är så liten och smidig och framför allt töjbar och mjuk.

Kvantitet
I Lager

Har du svårt att hinna med i hans njutning eller vill du bara ha lite extra stimulans under kärleksakten då kan denna lilla fjäril drastiskt ändra förutsättningarna. Fjärilen kan även med fördel sättas på stav eller användas helt separat vid ensamma lekar.

Den här fjärilen har helt klart en väldig fördel av att den är så liten och smidig och framför allt töjbar och mjuk, vilket gör den lätt att trä på mannen och gör att det känns bekvämt även för honom. Fjärilen är gjord i lila jelly och har två spröt som ger en svagt kittlande känsla.

Vibrationerna är medelstarka och den är enkel att använda med sitt av och påläge. Den lilla vibratorn har ett överdrag av jelly vilket gör att du får en mer mjuk känsla vid användning.

Har du svårt att få orgasm under samlag då är denna fjäril till stor hjälp att ni kan nå klimax samtidigt och skulle du tycka att den är för effektiv kan stänga av vibratorn och endast njuta av de sköna stötarna som fjärilen skänker.

Mannen: Läs här
Förutom att du får tillfredställelsen att skänka din partner lite extra njutning får även du ta del av denna leksaks kittlande vibrationer och du kommer att uppleva en härlig känsla när denna ring klämmer åt lite lagom vid roten, vilket för övrigt kan göra dig både större och hårdare och kan dessutom ge dig en lite annorlunda orgasmkänsla.
Tips: Har du svårt att få erektion kan vibrationer göra att musklerna slappnar av så att blodet rinner till och du får erektion.

Behandla gärna den mjuka jellyfjäril med ett silikonbaserat glidmedel så den inte torkar ut utan behåller sin mjukhet.

Särskild lämplig för dig som
1. Vill ha klitorisstimulans
2. Har svårt att få orgasm
3. Vill ha en diskret produkt
4. Fantastiska sexleksaker för er båda

Ingår 4st små knappcellsbatterier.

10308
98 objekt