man

Penisringar - För skönare sex

Sexleksaker som penisringar, även kallad potensring eller kukring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. Potensringar med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En pen...

man

Penisringar - För skönare sex

Sexleksaker som penisringar, även kallad potensring eller kukring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. Potensringar med vibrator gör det skönare vid samlag, så väl som vid onani. En penisring är ett enkelt sätt att behålla erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.

Säkerhet

Kukringar är inte avsedda att användas längre stunder

De flesta kukringar kommer med en varning att inte bäras mer än tjugo minuter åt gången
Ta bort kukringen omedelbart om du börjar känna obehag eller domningar

Passformen är väldigt viktig när du använder en kukring. Du vill att den ska vara stram nog att hålla sig på plats och ge den nödvändiga stimulansen, utan att vara obekväm. Eftersom det finns två sätt att bära potensringar måste du mäta dem separat. Självklart är en större potensring nödvändig för att passa om kuken och kulorna, medan en ring med en mindre omkrets fungerar bättre när den bara bärs runt penis.

Självklart är en ring som är för liten obehaglig och kan eventuellt fastna. Därför är det viktigt att mäta omkretsen på penis när den är erigerad. Du sätter på en kukring när du har stånd.

Om han är för mjuk kan ringen halka av, men det kan vara svårt att få på den när penis är hård. Du kan få på och av en kukring lättare genom att använda lite glidmedel, men du vill inte använda för mycket eftersom den då inte sitter ordentligt. Vad en kukring är för dig kan skilja sig från en annan. Sex är en personlig upplevelse som varierar, så en partner kan älska att bära en potensring medan en annan kan tycka de är besvärliga eller obekväma.

potensringar

Läs mer
Penisring utan vibrator Det finns 38 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 38 artiklar