Penisring - Vibrerande kukring

Penisringar, kukringar, även kallad potensring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En Potensring med vibrator gör det skönare vid samlag, såväl som vid onani. Med en potensring behålle...

Penisring - Vibrerande kukring

Penisringar, kukringar, även kallad potensring, ger kraftigare och mer långvarig erektion tack vare att blodet inte lämnar penis. Ringen träs på när man har stånd och placeras vid roten på penis, eller runt pungen. En Potensring med vibrator gör det skönare vid samlag, såväl som vid onani. Med en potensring behåller du erektionen längre, och ståndet blir dessutom hårdare, och penis betydligt känsligare.


Våra expertråd hjälper dig att välja den bästa kukringen för dig och din partner. Oavsett om du letar efter stretchiga eller en vibrerande penisring, hittar du all information du behöver här.

Vilken är den bästa kukringen?

Kukringar är ett av de enklaste sexhjälpmedlen. Kukringar fungerar genom att hindra blod från att gå tillbaka ner i penis, vilket i sin tur bidrar till att erektionen blir hårdare och varar längre än normalt, vilket gör din njutning längre och orgasmen mer intensiv. Mjuka och säkra, kukringar är ett utmärkt alternativ till libidoförbättrande piller och fördröjningsprayer.

Det är viktigt att välja en kukring som passar din penis ordentligt, vilket i sin tur gör din njutning längre och orgasm intensivare. Även om du köper en töjbar kukring är det en bra idé att mäta först.

Vissa människor väljer en vibrerande kukring som bärs på penis, andra vill ha en kukring som går runt penis och testiklarna.  

Om du letar efter något som ska hjälpa dig att hålla längre eller ge extra glädje kan en vibrerande kukring vara precis vad du behöver. De är utmärkta parleksaker och är det perfekta sättet att öka känslan ni båda upplever under sex.

penisringar

Läs mer
Penisringar Det finns 50 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 50 artiklar