bondage piska

Bondage piska & paddel för smärtsamma sexlekar

För er som gillar lite tuffare tag så har vi här ett brett sortiment av Sexleksaker som bondage piska och bondage paddlar för tuffa bdsm lekar, många anser att viss smärta är lusthöjande, men även förnedringen i att få smisk är sexuellt upphetsande, vi har vad som behövs både till nybörjare eller m...

bondage piska

Bondage piska & paddel för smärtsamma sexlekar

För er som gillar lite tuffare tag så har vi här ett brett sortiment av Sexleksaker som bondage piska och bondage paddlar för tuffa bdsm lekar, många anser att viss smärta är lusthöjande, men även förnedringen i att få smisk är sexuellt upphetsande, vi har vad som behövs både till nybörjare eller mer avancerade utövare.

bondage paddel

Att smiska eller piska en annan med paddel kan vara väldigt upphetsande för båda. Det kan vara allt ifrån enkla klappar på skinkan till avancerade pisk lekar med piska, käppar eller paddlar. Vanligtvis när man utför erotisk smisk med bondage paddel görs det direkt på nakna skinkor och kan med fördel kombineras med andra bdsm leksaker som tex en ögonbindel, vilket kan ge mer upphetsning då personen är ännu mer utsatt. Smärta är för en del mycket upphetsande.

Se fler Sexleksaker här. Bdsm leksaker för både killar och tjejer som bondage paddel är populära tillbehör till din bdsm samling.

bondage piska

Läs mer
Piskor, Paddel & Kittlare Det finns 28 produkter.
per sida
Visar 1 - 9 av 28 artiklar