Kukpump - Bröstpump

Sexhjälpmedel och vuxenleksaker baserade på pump, som tex kukpump eller bröstpump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa vuxenleksaker är bl.a klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpump (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används penispumpar även som e...

Kukpump - Bröstpump

Sexhjälpmedel och vuxenleksaker baserade på pump, som tex kukpump eller bröstpump syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa vuxenleksaker är bl.a klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpump (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används penispumpar även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani.

Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. Hjälpmedel som penispumpar gör penis både grövre och längre, penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en penispump.

Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv. Vid potensproblem kan vi rekommendera en penispump som behandling. En penispump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en kukpump vid onani. Inte bara för att pumpen gör penis hårdare, men med rätt teknik kan en penispump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex.

Klitorispump för tjejer och kukpump för killar, bröstpump för tjejer.

kukpump

Läs mer
Pumpar Det finns 41 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 41 artiklar