Katalog

Aktiverad filter:
Tillgänglighet

Specialare

Bästsäljare

pump

                Kukpump för en stenhård större penis

Sexhjälpmedel och sexleksaker baserade på pump, som tex penispumpar eller bröstpumpar syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa Vuxenleksaker är bl.a kukpump, klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpumpar (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektion...

pump

                Kukpump för en stenhård större penis

Sexhjälpmedel och sexleksaker baserade på pump, som tex penispumpar eller bröstpumpar syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa Vuxenleksaker är bl.a kukpump, klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpumpar (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används pumpar även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani.

kukpump

Pumpa till dig en hårdare erektion och större penis

Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. Hjälpmedel som penispumpar ger en större penis och grövre, längre, penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en penispump.

Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv. Vid potensproblem kan vi rekommendera en penispump som behandling. En kukpump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en penispump vid onani. Inte bara för att en pump ger en större penis, men med rätt teknik kan en pump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex.

grottan malmö

Läs mer
Pumpar Det finns 47 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 47 artiklar