pump

Kukpump för hårdare Män

Sexhjälpmedel och sexleksaker baserade på pump, som tex penispumpar eller bröstpumpar syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa Vuxenleksaker är bl.a kukpump, klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpumpar (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används pu...

pump

Kukpump för hårdare Män

Sexhjälpmedel och sexleksaker baserade på pump, som tex penispumpar eller bröstpumpar syftar till att göra saker större, känsligare och uthålligare. Dessa Vuxenleksaker är bl.a kukpump, klitorispumpar, vaginapumpar, bröstpumpar (sugkoppar). Penispumpar skapades som ett hjälpmedel vid erektionsproblem, men idag används pumpar även som en krydda i sexlivet eller för att höja njutningen vid onani.

kukpump

Kukpump för en hårdare erektion

Vem uppskattar inte känslan av en avsugning och dessutom få en riktigt hård penis. Hjälpmedel som penispumpar gör penis både grövre och längre, penis förblir större, även vid slakt tillstånd upp till några timmar efter att man använt en penispump.

Detta ger en rejäl ökning av självförtroendet och därmed ett förbättrat sexliv. Vid potensproblem kan vi rekommendera en penispump som behandling. En kukpump kan alltså göra underverk inför samlag, men många använder även en penis pump vid onani. Inte bara för att en kukpump gör penis hårdare, men med rätt teknik kan en pump ge känslan av att bli tillfredställd av oralsex.

grottan malmö

Läs mer
Pumpar Det finns 46 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 46 artiklar