rabbit vibrator

                   Rabbit vibrator - Tjejernas favorit

Sexleksaker som rabbit sk kanin är en vibrerande och roterande Sexleksak som gjorts i form av en dildo med en klitoris stimulator fäst på skaftet. Att den har blivit en av dem mest sålda bland leksaker i världen, beror nog på att den dök upp i tv serien Sex and the city. Vissa har pärlor in...

rabbit vibrator

                   Rabbit vibrator - Tjejernas favorit

Sexleksaker som rabbit sk kanin är en vibrerande och roterande Sexleksak som gjorts i form av en dildo med en klitoris stimulator fäst på skaftet. Att den har blivit en av dem mest sålda bland leksaker i världen, beror nog på att den dök upp i tv serien Sex and the city. Vissa har pärlor inne i det roterande skaftet som stimulerar både insidan på vaginan och slidmynningen, och den har en klitorisvibrator som ser ut som en kanin, därav namnet rabbit.

En kanin eller rabbitdildo är det perfekta hjälpmedlet om man är ensam.

grottan malmö

Hur man använder en rabbit vibrator

Oavsett om det är första gången du använder en Rabbit eller om du redan är en ivrig kaninälskare som letar efter det bästa sättet att använda en kaninvibrator, är vi här för att hjälpa dig.

Kaninvibratorer är kända för att introducera kvinnor till det som kallas "blandad orgasm". Detta är en term som används för att beskriva när en kvinna upplever två orgasmer samtidigt: en klitoris och vaginal eller g punkts orgasm samtidigt.

Med dessa tips och råd kommer du snart att vara säker på att du vet exakt hur du använder en kaninvibrator till sin fulla, och mest tillfredsställande potential.

Att använda en rabbit är lätt när du vet hur man gör och som med så många andra saker så får man träna. Börja med att lära känna din kanins funktioner innan du leker. Vanligtvis har kaninen en uppsättning knappar och alternativ (oavsett om den har standardrotationsfunktioner eller en stötfunktion) har en separat uppsättning. Prova alla alternativ och lära känna knapparna utan att titta på dem så att du kan ändra inställningarna säkert medan du använder den.

När du är redo, kom i stämning genom att leka på ditt favorit sätt. Vissa kvinnor gillar att koncentrera sig på klitoris för att hjälpa dem att bli riktigt stimulerade. Vi föreslår alltid att du använder ett vattenbaserat glidmedel med en kaninvibrator.

Börja leken genom att vänja dig vid kaninen. Gnugga försiktigt öronen runt kanterna och nedåt på dina lår innan du flyttar runt den. När du är redo, välj den lägsta hastigheten för att komma igång. Håll kaninen så att du bara använder öronen på klitoris, klitoris stimulering till att börja med hjälper till att göra dig sugen och redo för penetration.

När du är redo kan du börja sätta in staven långsamt och ta tid på dig för att vänja dig vid känslorna. Att använda den med glidmedel kommer att öka känsligheten och göra upplevelsen skönare.

Om det är första gången med en kaninvibrator, kommer du förmodligen att hitta din klimax mycket snabbt. Fortsätt experimentera med din nya kanin, reta med öronen och staven. Försök växla mellan bara klitoris stimulering, bara vaginal stimulering och sedan båda tillsammans när du inte kan hålla emot längre! Ju längre du tar på dig för att bygga upp till orgasm, desto mer sannolikt är det att få en kraftfull "blandad orgasm".

Se även våra andra Sexleksaker för tjejer.

grottan malmö

Läs mer
Kaniner Det finns 46 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 46 artiklar