PIPEDREAM EXTREME KATIE COUGAR

3000011087

Ny Produkt

Jag är Katie Cougar, och kan knappt vänta på att få kasta mig över dig!

Mer detaljer

2'495.00 kr

Mer info

Jag är Katie Cougar, och kan knappt vänta på att få kasta mig över några unga hårda byten! Jag har varit runt kvarteret några gånger och nu är jag på jakt efter lite frisk och ungt lammkött.

Sexdockan Katie Cougar väntar på att få ge dig en rejäl omgång. Denna super MILF vet vad hon vill, rida lemen av dig fullständigt. En riktigt erfaren lady som gillar lammkött som helst aldrig fått stoppa penisen i en blöt och go mus. Både hennes tighta mus och anus väntar på dig. Sexdockans utseende är minutiöst utformat, har ett realistiskt ansikte, ögonfransar och äkta hår som du kan ta tag i när trycker på henne bakifrån. Armarna går att vrida runt så att du får dem i perfekt position beroende på vilken ställning du vill ta i henne i. Sexdockans bröst är riktigt kramgoa och redo för ett härligt bröstsex. Vagina och anus är gjort i Fanta Flesh material som kommer kännas riktigt skönt och härligt för penisen att glida in i. Detta material är extremt mjuk och behagligt och med lite glidmedel kommer den tighta musen och anuset kännas extremt realistiskt att få sätta på. Pipedream Extreme dolls serien är ett riktigt bra val om du ska ha en sexdocka som kan leva upp till förväntningarna

Skötselråd:

Använd den medföljande pumpen och blås upp dockan till 90%. Låt vila i tio minuter så luften fördelar sig jämt. Blås ej upp den för mycket, då kan den gå sönder

Rengöring:

Skölj av Fanta flesh i ljummet vatten, sedan rengör du den med vanlig rengöring för sexleksaker. Låt den torka. För att återfå den hudliknande känslan så täcker du den med ett tunt lager puder.

Dockan kan du skölja i ljummet vatten och klappa torr med luddfri handduk. Förvaras på sval, torr plats åtskilt från direkt solljus.

Pump, reparationssats och instruktioner medföljer.

Omdömen

Skriv din recension

PIPEDREAM EXTREME KATIE COUGAR

PIPEDREAM EXTREME KATIE COUGAR

Jag är Katie Cougar, och kan knappt vänta på att få kasta mig över dig!

Skriv din recension

Path: > > > PIPEDREAM EXTREME KATIE COUGAR

Liknande produkter