par

                 Sexleksaker för båda - Njut av livet

Här är fem super enkla, inte skrämmande eller konstiga Sexleksaker som du kan använda med din partner.

Här är Sexleksaker för tjejer, och Sexleksaker för killar.

Sexleksaker för par

1. En enkel liten fingervibrator

Hej, precis som piloten säger i händelse av flygkrasch: du måste ta hand om...

par

                 Sexleksaker för båda - Njut av livet

Här är fem super enkla, inte skrämmande eller konstiga Sexleksaker som du kan använda med din partner.

Här är Sexleksaker för tjejer, och Sexleksaker för killar.

Sexleksaker för par

1. En enkel liten fingervibrator

Hej, precis som piloten säger i händelse av flygkrasch: du måste ta hand om dig själv innan du tar hand om andra. Det betyder att när du först tar Sexleksaker med i leken behöver du en tillförlitlig vibrator, med en nätt fingervibrator kan ni turas om att stimulera varandra.

2. En vibrerande kukring

Vibrerande penisringar är bra eftersom de är en sexleksaker man använder gemensamt under sex, de är enkla att använda och stimulerar båda. De finns här.

3. En fjäder

Det finns inget mer sensuellt än en fjäder. Känslorna är verkligen subtila men också riktigt kraftfulla. sådana finns under bondage.

4. En ögonbindel

Tänk på detta som en nybörjare guide till bondage. Det silkesmjuka tyget gör introduktionen till bdsm lite enklare. Det är lite spännande för båda.

5. En strap-on Dildo

Medan en strap-on kan kanske vara lite avancerat för hetero par, för bi par som vill prova strap-on sex så är de här som Julafton året runt. Det finns strap-on både med och utan vibrator. De finns här

Sexleksaker för båda 

Ger er relation en nytändning och ger er en bättre chans att utforska er sexualitet, vi har leksaker för alla fantasier och sexuella lustar, vissa små leksaker för en snabbfix som får plats i väskan och rejäla saker för de som vill ha ett stort utbud hemma för mer avancerade lekar, vi har garanterat alla de leksaker ni kan önska.

Se även våra billiga Sexleksaker och alla våra trevliga nyheter.

Sexleksaker har gått från att vara skamfyllda och något man gömmer i längst in i byrålådan, till att vara allt mer accepterade. Och utvecklingen av dem har gått fort.

– Material och teknik utvecklas hela tiden, men även samtalen, idéerna och hur man använder leksakerna har utvecklats på ett positivt sätt.

Att använda Sexleksaker gemensamt handlar både om att ha kul och att träna sin sexuella förmåga.

– Förutom att man vill ha det roligare i sängen är Sexleksaker även ett mycket bra sätt att avlasta prestationen kring sex, öka kvinnans förmåga till orgasm, men också träna mannen att kunna hålla på sig längre.

Parleksaker - Sexleksaker för par

Vi har en uppsjö av Sexleksaker för par och vi säljer leksaker av god kvalitet. Men innan man beställer bör man prata om vad man är intresserad av.

Ta reda på vad du tycker om och vad din partner gillar.  Diskutera med varandra hur ni vill utveckla er gemensamma sexualitet och hur ni vill förbättra sexlivet. prata om sex som vilket annat vardagsämne som helst.

Ett tips är att träna med leksaken själv först, för att bli av med eventuell genans och hämmande tankar.

– Det är precis som med onani. Vi tränar på oss själva innan vi har sex med en partner. Sen när det är dags att sexa tillsammans är det lättare att slappna av och njuta. Sexleksaker kan vara väldigt kreativa och roliga. 

Sexleksaker för par som söker något extra att tillföra i sexlivet

Våra Sexleksaker för par ger er nya möjligheter att förverkliga fantasier och utforska varandra på det härligaste av alla tänkbara sätt. Vi har valt att satsa stort och du hittar produkter som gör det enklare att inta nya och spännande ställningar i sängen. För dessa lekar har vi enkla tillbehör men även tekniskt avancerade produkter. Gillar ni sexiga kläder eller att massera varandra? Vi har alla de produkter ni letar efter. En typ av Sexleksaker för par är strap-ons med tillhörande utbytbara dildos. Med strap-ons kan ni byta roller i sovrummet och det är en stark upplevelse för många. Grottan har också en del produkter som är lika roliga som de är sköna! Cloneboy är ett kit som låter er göra avgjutningar av killens penis, perfekt för distansförhållanden. Titta på våra olika sexleksaks set om ni söker utvalda produkter som passar bra till er som par, annars finns parvibratorer tex!

Med rätt produkter når relationen nya höjder

Med Sexleksaker för par kan ni ge er relation en värdefull nytändning eller ta sexlivet till nya, härliga höjder. Vi har massor av artiklar för era mer vågade fantasier samt penispumpar som ni båda kommer att bli nöjda med. Allt som vibrerar kan också med fördel användas av par under exempelvis förspelet. På Grottan kan du få inspiration och klicka hem bra produkter för par. Vi säljer endast kvalitetsprodukter och vi har dessutom allt på sidan på lager. Det innebär att våra leveranser inte bara är diskreta utan också väldigt snabba. Ni behöver inte längta länge efter era nya leksaker om ni beställer dem hos oss. En annan bra sak med att vi har stort utbud är att ni hittar Sexleksaker och hjälpmedel i alla prisklasser och storlekar.

sexleksaker för båda

Läs mer
Info Det finns inga produkter i denna kategori.