tjej

               Sexleksaker för Henne - Ett brett utbud

Bästsäljande leksaker för Henne!

Shoppar du efter Sexleksaker för tjejer? Oavsett om det är din första, eller det är dags för en uppgradering eller en ersättare, har Grottan en bekväm shoppingupplevelse för dig! Vårt sortiment av vibratorer, dildos och annat är noga genomtänkt och vi har ba...

tjej

               Sexleksaker för Henne - Ett brett utbud

Bästsäljande leksaker för Henne!

Shoppar du efter Sexleksaker för tjejer? Oavsett om det är din första, eller det är dags för en uppgradering eller en ersättare, har Grottan en bekväm shoppingupplevelse för dig! Vårt sortiment av vibratorer, dildos och annat är noga genomtänkt och vi har bara produkter av högsta kvalitet. leksaker för Henne hittar du här.

Leksaker för Henne på Grottan Malmö
Diskret shopping och speciella produkter till kvinnor!

Sexleksaker för kvinnor eggar sexlivet enormt. Vibratorer, dildos eller orgasmkulor - urvalet är enormt och spektrumet av önskningar är oförtömligt.

Ensam, tillsammans eller alltid något nytt - upptäck din favorit kärleksleksak.

Grottan erbjuder en rad spännande kärleksleksaker bara för kvinnor. Kvinnors mest populära leksaker är dildos och vibratorer. Fallusformade sexleksaker hjälper kvinnor med onani. Men det är definitivt inte allt. Kärlekbollar, vibratorer eller anal leksaker finns också. Men vad är de mest förföriska leksakerna för en kvinna?

Sortimentet av klassiska vibratorer är så stort att alla kan hitta något. Från mini-vibrator till lyxvibrator finns allt som erbjuds. Oavsett om det är litet, stort, rött eller blått - de mångsidiga leksakerna är sanna fler talanger när det gäller att skänka speciella ögonblick av önskan. Först och främst är de lämpliga för internt bruk, men vibratorer njuter också av klitoris och andra erogena zoner på kroppen, lovande ofattbara explosioner av känsla.

Mini-Vibratorer - Perfekt för kul på vägen - Sexleksaker för Henne

Att resa ensam? Glöm inte dessa små roliga vibratorer. Grottans Mini Vibratorer är så små att de passar i en handväska, men de ger stora känslor. De är särskilt lämpliga som en diskret reskompis, som lovar lite avkoppling efter en hård dag.

Dildos - för passionerade lekstunder

Dildos finns i olika material för olika preferenser, till exempel silikon eller glas - dessa spännande produkter är lika olika i utseende som på sätten det går att använda dem. Vare sig du är ensam eller tillsammans med en partner, med dessa kamrater blir sexleken ett spännande äventyr.

Knipkulor - bara 15 minuter om dagen räcker

Vaginala kulor är små träningsredskap för underlivs musklerna, som ger skönare sex och mer intensiva känslor. Medan dessa små kulor roterar inuti, kan en kvinna gå i sin vardagliga lunk ostörd. Varje rörelse stärker bäckenbotten och får en kvinna redo för en passionerad sexuell upplevelse efter träningen. Insatsen är liten, men effekten är enorm.

Klitoris vibrator

Även om vissa kvinnor har turen att få orgasm genom penetration så är det för de flesta den yttre, känsliga klitorisen som är nyckeln till kvinnlig njutning.

Oavsett om det är en super kraftfull klitoris vibrator du behöver när andra har misslyckats med att få dig till klimax, eller något som hjälper dig att uppnå orgasm under sex med din partner, är Grottan till hands för att hjälpa dig att välja den bästa klitorisstimulatorn för dig.

Kolla in våra vibratorer, här finns allt du kan önska dig för ett skönt sexliv.

Fingervibrator

Fingervibratorer kan se konstiga ut, men de är en bra utgångspunkt för någon som aldrig har använt sexleksaker förut. De är också jättekul för partnerlekar och låter dig njuta av den fullständiga "hands-on" -upplevelse som du inte får med större vibratorer.
Fingervibbar kan bli något häftigt i ditt sexliv på grund av sin fullständiga mångsidighet. Detta är Sexleksaker för Henne.
Läs vidare för att få reda på hur du får ut det mesta av din nya fingervän.
Fingervibbarna har ett ovanligt utseende, minst sagt. Blanda en sci-fi-nöjesprodukt med en del kitschsmycken, fingervibbar är små men mäktiga!

Även om små vibratorer är fantastiska! Som med allt vibrerande och pulserande varierar kraften beroende på vad du köper.
En bra sak att komma ihåg när du väljer din vibrator är att ju större motor desto starkare blir det.
Grottans små vibratorer är perfekta för att reta och som förspel med sköna vibrationer, kommer dem garanterat ge dig fantastiskt sköna orgasmer.
En bra kompromiss som kommer från att köpa något med en liten motor är att det blir extremt tyst - bra om du bor med vänner eller föräldrar.

Fjärilsvibrator 

För dem som ännu inte upplevt en fjärrkontrolls vibrator som tex fjärils vibratorer, låt oss berätta för dig. Små och diskreta, en fjärrkontrolls vibrator kan vara en äggformad sexleksak eller en sk butterfly vibrator som levereras med en egen separat kontroll.
Våra butterfly vibratorer har justerbara remmar för att passa alla.

Väl på plats och fjärrkontrollen påslagen kan du reglera vibrationens hastighet och funktion med ett enda klick.

Många fjärrkontrollsvibratorer har ett intervall (det avstånd som fjärren kan vara från vibratorn och fortfarande fungerar) på över 10 meter, vilket kan bli en kul lek för par, eller använda offentligt utan att någon kan ana vad som händer.
 
De flesta är praktiskt taget helt tysta, dessa vibratorer kan användas hemma eller när du är ute och ingen kommer att veta. Vibrationerna hörs inte på en stormarknad eller restaurang och det gör det jättekul om du ger kontrollen till din partner i en bar eller nattklubb!.

Det som känns bra för en person känns inte lika för en annan, vissa människor har allergier (som latex) och andra är angelägna att undvika ftalater. Oavsett varför du är intresserad av en viss sexleksak, försöker vi göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt leksak för dig.

Glas sexleksaker blir alltmer populära på grund av deras mångsidighet och vackra utseende. Glas sexleksaker har möjlighet att värmas upp eller kylas ner för att öka ditt nöje och ha en fast, stel känsla.

Sexleksaker av detta material tillverkas av ultrahärdigt borosilikatglas och är extremt hållbara och kommer inte att gå sönder om de tappas. De är också mycket lätta att rengöra med bara varmt vatten.

Gelégummi är ett av de billigaste materialen, och kan formas och färgas i alla möjliga variationer. Det har varit ett mycket vanligt sätt att göra sexleksaker i åratal men har dippat i popularitet på grund av enastående förvirring kring ftalater, kemikalier som läggs till gummi för att göra det flexibelt. Inte alla gummileksaker innehåller ftalater så kontrollera alltid våra leksaksspecifikationer.

Hudskyddat gummi används nu ofta som ersättning för gummi, som erbjuder liknande egenskaper men utan ftalater. Om du ska använda gummileksaker, se till att du täcker dem i en kondom först och aldrig förvara dem tillsammans - materialen kommer att reagera och de smälter!

Latex är en form av gummi som kan göras i otroligt stimulerande former. Latex används ofta i uppblåsbara sexleksaker på grund av sin fantastiska flexibilitet och används också för att göra latexgummi kläder.

Latex känns smidigt och roligt, har en slät yta som kan poleras med silikon smörjmedel eller latex shiner för att ge den ett blankt, vått utseende.
Se till att du sprayar det med en antibakteriell rengöring och torka den noggrant.

Metall har alla kvaliteter som behövs för strålande produkter för Henne - den är icke-porös, vattentät, hudsäker, kompatibel med alla glidmedel och extra hållbar.

Men är det tillverkat av massivt rostfritt stål, så är metall leksaker ganska tunga och den styva känslan är lite för mycket för vissa.

Hårt och hygieniskt, styvt ABS plast är ett favoritmaterial i vibrerande kulor och klassiska vibbar. Plast överför vibrationer extremt bra och möjliggör en stark stimulans. Den är också kompatibel med alla glidmedel och lätt att rengöra. Sexleksaker för enne på Grottan Malmö.

sexleksaker för henne

Läs mer
Info Det finns inga produkter i denna kategori.