Sexleksaker för killar

Sexleksaker för honom som riktar sig till män. Billiga vuxenleksaker, tillverkade för en man. Vi har valt att samla ihop en sektion med manliga leksaker, som riktar sig till killar. Du kan också söka leksaker för killar under de andra kategorierna som exempelvis glidmedel, kondomer, bondage, lösvagina, sexdocka, pumpar mm....

Sexleksaker för killar

Sexleksaker för honom som riktar sig till män. Billiga vuxenleksaker, tillverkade för en man. Vi har valt att samla ihop en sektion med manliga leksaker, som riktar sig till killar. Du kan också söka leksaker för killar under de andra kategorierna som exempelvis glidmedel, kondomer, bondage, lösvagina, sexdocka, pumpar mm. Pröva en penisring eller pump för att öka lust och uthållighet. Några av våra penisringar är för maximal komfort medan andra ger en hårdare passform för bättre hålla ståndet uppe. Många erbjuder även vibrerande funktioner, perfekt för extra stimulans för dig och din partner.

sexleksaker för killar

Läs mer
För killar Det finns 554 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 554 artiklar

Sexleksaker för killar

Manliga Sexleksaker

Manliga leksaker för dig och din partner. Upptäck världens mest sålda manliga lösvaginor från Fleshlight och Doc-Johnson som exempel.

Ta en penispump för att bli hårdare och större längre, utforska din prostata med våra anal leksaker, Vi har allt du kan önska dig på Grottan. Varför inte prova en penisring? Det finns otaliga att välja på så det finns något för alla, tex varför inte välja en med vibrator? Då får även din partner skön stimulans som ni båda kan njuta av.

Hur man använder en fleshlight

Fleshlight lösvagina är bärbar, dold, robust för manlig onani. Den patenterade gelinsatsen, gjord av Real Feel Super Skin, ger en känsla som är otroligt levande.

Det är frestande att ta din Fleshlight och bara köra på, men några ögonblick av förberedelse kan hjälpa dig att uppnå en mycket mer tillfredsställande orgasm.

Följ våra tips för att använda din Fleshlight och du kommer att njuta av blixtrande orgasmer innan du hinner säga "sex laxar i en laxask!"

1. Ta ut gelinsatsen ur plastfodralet och lägg den i ett handfat med varmt kranvatten.

2. Värm gelinsatsen till önskad temperatur.

3. Skaka ur överskotts vattnet lätt och sätt tillbaka insatsen i Fleshlight-fodralet.

4. Smörj dig själv, insatsens öppning och inre kanal. Det kan vara spännande att bara sätta in dina insmorda fingrar i Fleshlight-kanalen. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat smörjmedel.

5. Penetrera din Fleshlight och njut!

sexdocka

Sexleksaker hjälper Män vid onani

Några Sexleksaker för Män tar efter kvinnlig anatomi - vilket är målet för de flesta Män - och vissa har formen av något helt annat.

Dessa leksaker, som specifikt hjälper Män vid onani, öppnar nya dörrar för sköna orgasmer.

Vi har sexdockor, allt möjligt och omöjligt för anala lekar eller fantastiskt verklighetstrogna dildos och lösvaginor.

Tips för att använda din lösvagina

Det finns olika positioner och metoder som du kan ha kul att testa med din lösvagina.

På rygg
Ligg på ryggen och kör lösvaginan upp och ner på din penis. Försök att reta ollonet på din penis med vagina öppningen innan du tränger in helt.

På mage
Placera lösvaginan under en kudde och tränga in som du skulle i missionärpositionen med en partner. Använd dina händer och underarmar för att stödja din överkropps vikt som din dragkraft.

Handsfree
Du kan säkra Fleshlight genom att lägga den mellan madrassen och basen på din säng, eller under dina soffkuddar. Penetrera vaginan på knäna i handsfree-style.

Sko Metoden
Skometoden är en ny stil för handsfree sex. Stick din lösvagina i smala änden i en sko på en plan yta och träng in så som du skulle med en partner i missionärpositionen. Glöm inte rejält med glid för en skönare känsla!

Grottan Malmö - Billiga Sexleksaker.

Prostata massage

Vi har billiga Sexleksaker för Män till alla tillfällen, varför inte pröva en prostata massage med en av våra prostata stavar?

Storsäljare som penispumpar och Fleshligt har vi såklart ett rejält urval av, penisringar i massor av utföranden som stimulerar både dig och din partner, ja möjligheterna är oändliga och det är endast fantasin som sätter stopp.

Söker du rejäla Sexleksaker för Män så har du kommit rätt. Varmt välkommna till Grottan.

Tips för prostata massage

Prostatan beskrivs ofta som den manliga G-punkten, prostatan är en körtel inuti analkanalen. När den stimuleras kan den göra onani mer njutbart, och kan ge en intensiv orgasm. Prostata massagers är anatomiskt skräddarsydda för att stimulera körteln, och är det perfekta sättet att säkert undersöka din manliga g-punkt. Det är väldigt viktigt att du använder rikligt med glidmedel, för nybörjare finns även glidmedel med en lite bedövande effekt.

Grottan Malmö - Billiga Sexleksaker.