sexleksaker Visa större

LADY KICKERS SEXSPEL FÖR PAR

0773425 0000

Ny Produkt

En sexig variant av den mest älskade sporten. Spelare är välformade lady kickers, kul present!

Mer detaljer

298.00 kr

Köp sexleksaker med Klarna, Visa eller Mastercard

Mer info

En sexig variant av den mest älskade sporten. Spelare är välformade lady kickers. Fake trä material med grönt fält. Kul present!

Storlek ca: 50 x 31,5 cm

2 bollar ingår.

Omdömen

Path: > > LADY KICKERS SEXSPEL FÖR PAR

Skriv din recension

LADY KICKERS SEXSPEL FÖR PAR

LADY KICKERS SEXSPEL FÖR PAR

En sexig variant av den mest älskade sporten. Spelare är välformade lady kickers, kul present!

Skriv din recension

Liknande produkter

sexleksaker för killar

Manliga Sexleksaker

Sexleksaker för Honom, för dig och din partner. Upptäck världens mest sålda manliga lösvaginor från Fleshlight och Doc-Johnson som exempel.

Ta en penispump för att bli hårdare och större längre, utforska din prostata med våra anal leksaker.

Vi har allt du kan önska dig på Grottan. Varför inte prova en penisring? Det finns otaliga att välja på så det finns något för alla, tex varför inte välja en med vibrator? Då får även din partner skön stimulans som ni båda kan njuta av. Med en penisring blir du större och starkare.

Hur man använder en fleshlight

Fleshlight lösvagina är bärbar, dold, robust för manlig onani. Den patenterade gelinsatsen, gjord av Real Feel Super Skin, ger en känsla som är otroligt levande.

Det är frestande att ta din Fleshlight och bara köra på, men några ögonblick av förberedelse kan hjälpa dig att uppnå en mycket mer tillfredsställande orgasm.

Följ våra tips för att använda din Fleshlight och du kommer att njuta av blixtrande orgasmer innan du hinner säga "sex laxar i en laxask!"

1. Ta ut gelinsatsen ur plastfodralet och lägg den i ett handfat med varmt kranvatten.

2. Värm gelinsatsen till önskad temperatur.

3. Skaka ur överskotts vattnet lätt och sätt tillbaka insatsen i Fleshlight-fodralet.

4. Smörj dig själv, insatsens öppning och inre kanal. Det kan vara spännande att bara sätta in dina insmorda fingrar i Fleshlight-kanalen. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat smörjmedel.

5. Penetrera din Fleshlight och njut!

Vi har ett brett utbud av olika lösvaginor, allt för alla smaker, stora och små, med eller utan vibrator, glöm inte att köpa ett bra glidmedel av bra kvalitet till din nya leksak.

Ett bra tips är att efter användning och rengöring kan du använda glidmedel för att smörja in så att materialet inte torkar ut, sköter du om dina leksaker på rätt sätt så kommer dem vara i många år och ge många stunder av glädje.

sexdocka

Sexleksaker hjälper Män vid onani

Några Sexleksaker för Män tar efter kvinnlig anatomi - vilket är målet för de flesta Män - och vissa har formen av något helt annat.

Dessa leksaker för Män, som specifikt hjälper Män vid onani, öppnar nya dörrar för sköna orgasmer.

Vi har sexdockor, allt möjligt och omöjligt för anala lekar eller fantastiskt verklighetstrogna dildos och lösvaginor.

Tips för att använda din lösvagina

Det finns olika positioner och metoder som du kan ha kul att testa med din lösvagina.

På rygg
Ligg på ryggen och kör lösvaginan upp och ner på din penis. Försök att reta ollonet på din penis med vagina öppningen innan du tränger in helt.

På mage
Placera lösvaginan under en kudde och tränga in som du skulle i missionärpositionen med en partner. Använd dina händer och underarmar för att stödja din överkropps vikt som din dragkraft.

Handsfree
Du kan säkra Fleshlight genom att lägga den mellan madrassen och basen på din säng, eller under dina soffkuddar. Penetrera vaginan på knäna i handsfree-style.

Sko Metoden
Skometoden är en ny stil för handsfree sex. Stick din lösvagina i smala änden i en sko på en plan yta och träng in så som du skulle med en partner i missionärpositionen. Glöm inte rejält med glid för en skönare känsla! Använder du glidmedel vid onani får du en helt annan känsla än utan, välj gärna ett vattenbaserat glidmedel så blir det riktigt kladdigt och skönt.

Andra leksaker för killar är ju sexdockor, vi har dockor i alla prisklasser för alla smaker och inriktningar, det finns sexdockor i naturlig storlek som kostar skjortan men de är så nära det verkliga att vissa säger att dem är bättre än den riktiga varan, vi har dockor av hög kvalitet för både killar och tjejer. Har du frågor om dockor och vad som skulle passa just dig så hjälper vi gärna till. Sexdockor kan vara spännande både för killar och tjejer och även som en tredje part i sängen, det är bara fantasin som sätter gränserna. Dockor är också väldigt populärt på svensexor och möhippor.

sexleksaker

Prostata massage

Vi har billiga produkter för killar till alla tillfällen, varför inte pröva en prostata massage med en av våra prostata stavar?

Storsäljare som penispumpar och Fleshligt har vi såklart ett rejält urval av, penisringar i massor av utföranden som stimulerar både dig och din partner, ja möjligheterna är oändliga och det är endast fantasin som sätter stopp. För prostata massage så har vi en del att välja på för att underlätta stimulans, glöm inte att använda rejält med glidmedel och gärna då ett glid med lite bedövande effekt.

Intimleksaker kan vara en rolig del av sexlivet, därför ska du välja leksaker med omsorg, vi säljer bara väl beprövade produkter av hög kvalitet.

Söker du rejäla Sexleksaker för Män så har du kommit rätt. Varmt välkommna till Grottan.

Tips för prostata massage

Prostatan beskrivs ofta som den manliga G-punkten, prostatan är en körtel inuti analkanalen. När den stimuleras kan den göra onani mer njutbart, och kan ge en intensiv orgasm. Prostata massagers är anatomiskt skräddarsydda för att stimulera körteln, och är det perfekta sättet att säkert undersöka din manliga g-punkt. Det är väldigt viktigt att du använder rikligt med glidmedel, för nybörjare finns även glidmedel med en lite bedövande effekt. Vi har ett väl genomtänkt sortiment för killar, våra produkter är väl beprövade och kommer endast från dem största leverantörerna. Vi har en trevlig och välutbildad personal som mer än gärna svarar på era frågor, inget är för litet och för stort, vi älskar sex & samlevnads frågor och vi hjälper gärna till, Har du frågor om våra produkter så är det bara att slå en signal. När du lägger en order hos oss packas den direkt och skickas oftast samma dag eller dagen efter, Vi har bara säkra betalningsalternativ som Klarna och Nets, så dina transaktioner är helt säkra, Du kan även välja att få på faktura eller delbetalning från Klarna så du kan köpa direkt och betala i lugn och ro efter att du fått dina varor. Vi skickar ALLTID i ett diskret paket, vissa kan ju tycka att det är lite pinsamt så vi packar alltid i väl förslutna och neutrala paket. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr trots att vi redan har billiga priser. Vi gör allt för dig som kund för att du ska bli nöjd med ditt köp och skulle det uppstå något problem så löser vi det omedelbart.

Vi har sålt leksaker till svenska folket i över 50 år, när du köper dina produkter hos oss kan du vara helt trygg och lita på vår erfarenhet.

Grottan Malmö - Billiga Sexleksaker.