grottan malmö

                Sexleksaker för par - Ett bättre sexliv

    grottan malmö   grottan malmö   grottan malmö

Sexleksaker för båda som man använder gemensamt. Välj av våra produkter här för dig och din partner. Leksaker för par finns i många olika typer av utföranden, bland annat strap-ons, We-Vibe, dubbeldildos, vibrerande penisringar, par vibratorer mm.

Här hittar du parleksaker som s...

grottan malmö

                Sexleksaker för par - Ett bättre sexliv

    grottan malmö   grottan malmö   grottan malmö

Sexleksaker för båda som man använder gemensamt. Välj av våra produkter här för dig och din partner. Leksaker för par finns i många olika typer av utföranden, bland annat strap-ons, We-Vibe, dubbeldildos, vibrerande penisringar, par vibratorer mm.

Här hittar du parleksaker som skänker glädje och ger större lust till båda

Sexleksaker för par

Att använd leksaker gemensamt gör att ni kommer närmre i relationen, Sexleksaker för båda har utvecklats otroligt de senaste åren så det finns en uppsjö av härliga saker.

Titta gärna på våra billiga Sexleksaker och andra spännande nyheter.

sexleksaker för båda

Läs mer
För båda Det finns 289 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 289 artiklar

utbud av sexleksaker

Sexleksaker för båda

Reta och utforska varandra med vårt urval av vuxenleksaker för par, för att öka glädjen i livet och sovrummet.

Förutom leksaker som är avsedda för par hittar du en rad artiklar som hjälper dig att förbättra ert sexliv tillsammans. Sexgungor tex låter dig njuta av nya sexpositioner medans bondage och Sexleksaker för att begränsa din partner kan vara nya spännande område att utforska.

Vi rekommenderar We-Vibe

Med We Vibe Sexleksaker för par garanterar vi en oförglömlig lekstund för både Honom och Henne. Utformade för att användas under sex, erbjuder vi We-Vibe Sexleksaker. Vårt utbud av uppladdningsbara fjärrstyrda vibratorer ger dubbel stimulans och kraftfulla orgasmer, du ska inte bara sova i sovrummet! Vårt kompletta utbud av We-Vibe leksaker sträcker sig från den populära We-Vibe mini till den eftertraktade We Vibe 4 med app styrning. Upptäck hur bra sex faktiskt kan vara med dessa tekniska Sexleksaker - ni kommer inte att ångra det. We-vibe är en av världens populäraste leksaker för par, inte minst för den berömda parvibratorn som används under samlag, den stimulerar klitoris och g-punkt samtidigt som mannen penetrerar kvinnan, det är otroligt njutningsfullt för båda. We-vibes har ju naturligtvis andra hög kvalitativa produkter både för ensamt bruk eller med en partner. Dessa parvibratorer har revolutionerat sexleksaks marknaden, dem är helt unika eftersom dem används under samlag, den unika designen gör så att den kläms fast och stimulerar kvinnan under samlag då även mannen får känna härliga vibrationer, detta är en helt ny typ av leksak som stimulerar båda parter samtidigt. Vi har ett stort sortiment för parlekar men även leksaker för solo onani, möjligheter till spännande, tillfredställande lek är oändliga. En vibrator är en oumbärlig leksak och bör finnas i varje hushåll, det är en billig investering för så mycket glädje, om man är själv eller med en partner.

intimleksaker

Har ni försökt använda en vibrator?

Många har inte det. Många verkar förvånade över att man kan använda en vibrator tillsammans, kommer det inte vara konstigt för killen? Kommer den inte att vara i vägen? Nej absolut inte, använda par Sexleksaker tillsammans är både spännande och lusthöjande.

Att ha en vibrator du kan använda under sex är ett bra knep för att öka spänningen, inte bara för starkare orgasmer under samlag, utan för er bådas totala hämningslösa njutning.

Tänk på vad du vill ha

Innan du köper en vibrator som ser bra ut, börja från början och tänka på några saker först ...

• Hur ska du använda din nya leksak? ensam, i förspel, på din partner eller under sex?
• Vill du använda den på flera erogena zoner, internt, externt eller analt?
• Har du en partner så kommer du att vilja hålla dig lite längre?
• Föredrar du mjuka, erotiska stunder, eller lite hårdare tag?
• Hur vill du att din leksak ska röra sig? Det finns ju en hel del att välja på-vissa med massor av funktioner.

Det finns såklart en massa olika vibratorer att välja på och man kan välja olika med olika typ av vibrationer, vill man ha något diskret så kan man tex prova en liten nätt fingervibrator, de ger intensiva vibrationer på en liten punkt, tex på klitoris, eller om man vill va kraftiga omvälvande orgasmer kan man pröva en sk wand vibrator, det finns wand vibrator med sladd till uttaget, detta gör att dem har väldigt kraftfulla motorer och ger ordentliga sköna vibrationer.

Grottan Malmö har både stora nätanslutna ör ordentliga vibrationer eller lite mindre batteridrivna. En vibrator är oftast den sexleksak man köper först, de finns i alla former, färger och storlekar.

sexleksaker för par

Sexleksaker utvecklar sexlivet

Våra billiga Sexleksaker för båda är ett bra sätt att utveckla sexlivet. Många kvinnor kan ha svårt för att få orgasm, och med hjälp av leksaker kan ni verkligen hetta på stämningen och lusten, och hjälpa naturen på traven. Våra Sexleksaker gör det enklare och mindre tröttsamt samt att det hjälper till att slappna av och bara koncentrera sig på att njuta fullt ut.

Våra parleksaker kommer i olika former och utföranden och finns här för att hjälpa er slappna av och berika ert sexliv. Det finns tex fingervibratorer, penisringar med vibrator som stimulerar er båda, We-vibe är en annan väldigt omtyckt leksak. Intimleksaker är utmärkta hjälpmedel i sexlivet, det hettar upp och är spännande, de senaste åren har det blivit en helt annan syn på intimleksaker, idag ser alla på hjälpmedel som en naturlig del av livet, med leksaker får du ett mer tillfredsställande sexliv och du mår bättre i kroppen, man får ett helt annat välbefinnande och mår bra.

Alla människor är fina och har något att ge och alla människor förtjänar att må bra och då är sexhjälpmedel en naturlig del av det. Vi på Grottan Malmö har ett stort utbud av leksaker av bästa kvalitet från de största leverantörerna, du kan alltid vara säker på att vi säljer väl beprövade produkter och vi står till tjänst om du har undringar eller behöver hjälp.

Sexhjälpmedel är nu för tiden inte konstiga klumpiga plast dildos, utvecklingen har gått fort fram dem sista 20 åren, det finns en otrolig variation på leksaker både när det gäller färg, form och kvalitet, ja det är ju rent ut sagt en djungel.

Grottan finns för dig och din partner och hjälper till med alla era önskemål. Leksaker för bättre välbefinnande är nödvändigt, en människa som mår bra leder till bättre hälsa och trivsel. Ett aktivt sexliv har många fördelar som tex bättre kondition, sänkt blodtryck och allmänt frigörande av hormoner som motverkar hjärt-kärl sjukdomar.