Specialare

Bästsäljare

grottan malmö

             Sexleksaker för tjejer - Utveckla ditt sexliv

  grottan malmö  grottan malmö  grottan malmö

Vårt utbud av leksaker för tjejer är stort och mångsidigt, vi följer utveckligen noga för att kunna erbjuda marknadens bästa produkter för Henne. Utvecklingen går snabbt framåt och det är en väldigt spännande tid vi lever i. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna.

Sexl...

grottan malmö

             Sexleksaker för tjejer - Utveckla ditt sexliv

  grottan malmö  grottan malmö  grottan malmö

Vårt utbud av leksaker för tjejer är stort och mångsidigt, vi följer utveckligen noga för att kunna erbjuda marknadens bästa produkter för Henne. Utvecklingen går snabbt framåt och det är en väldigt spännande tid vi lever i. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna.

Sexleksaker för tjejer

Sexleksaker för henne, en klassisk dildo, orgasmkulor för bäckenbotten träning, enkla men effektiva fingervibratorer, parvibratorer där båda kan njuta. Möjligheterna är oändliga och vi har dem alla.

Titta gärna på våra andra billiga Sexleksaker och nyheter.

sexleksaker för tjejer

Läs mer
För Henne Det finns 817 produkter.
per sida
Visar 1 - 12 av 817 artiklar

sexleksaker för tjejer

Sexleksaker för Henne

Sexleksaker tillåter oss att stimulera mer än en känslig plats samtidigt. De låter oss experimentera med känsla och olika typer av stimulans.

De förbättrar din förmåga att föra din älskade till sjunde himlen med fantastiska orgasmer. Vuxenleksaker frigör oss, tar fram det bästa i oss, och vi tror att de kan göra världen till en mer passionerad och fredlig plats.

Njut av en sensuell stund ensam eller njut av erotiskt förspel med en partner och våra Sexleksaker speciellt utformade för kvinnor. Dessa produkter är utformade speciellt för kvinnor i åtanke, och de inkluderar vibratorer, dildos, strap-on och mer. Oavsett om du är ny på leksaker eller letar efter något nytt  till din samling, kommer våra leksaker garanterat att uppfylla alla dina krav.

För att stimulera klitoris eller G-spot, prova en vibrator eller massager. Dessa är formade för att överensstämma med kroppens kurvor och nå varje känslig punkt, vilket möjliggör kraftig stimulering. Med flera funktioner som vibrationsinställningar, pulsmönster och rotation, erbjuder våra vibbar fantastiska känslor med endast en knapptryckning. En skön vibrator behöver inte bara betyda något sexuellt, vi har massageapparater för hela kroppen sk Wand, låt din partner ge dig en skön massage efter en lång dag på jobbet, det är verkligen skönt och avslappnande, hjälper mot ömma muskler och ger välbefinnande i hela kroppen. Vi har ett brett utbud av massageapparater för hela kroppen. Stora massageapparater med sladd som är väldigt kraftfulla men även väldigt små lena vibratorer som man kommer lätt åt med på hela kroppen. Vi har ett brett utbud av vibratorer för alla tillfälle och lustar, på solokvist vill man kanske ha något litet och tillsammans med en partner vill man kanske vidga vyerna lite och pröva sig fram med lite olika saker, varför inte köpa något spännande idag och överraska din partner. Intimleksaker har ju länge varit lite tabu men med all säkerhet har dem allra flesta något skoj i byrålådan. Har man ett bra sexliv och blir tillfredsställd på alla sätt och vis, blir livet lite roligare och skönare. När du lagt din beställning hos oss packas den direkt och blir oftast skickad samma dag eller senast dagen efter, vi skickar ALLTID i en diskret paket så ingen kan ana vad för kuligheter som finns i. Har du frågor om våra leksaker eller om sex & samlevnad så har vi välutbildad trevlig personal som gärna hjälper till. Tips & råd om våra produkter och sexuella hjälpmedel är något vi gärna delar med oss av.

vibrator

En bra vibrator

Damer, låt oss börja med grunderna. Jag vet att det här låter elementärt, men om du ska bygga en solid sexleksaksamling och en stabil grund behöver du börja med en vibrator av hög kvalitet. Det är här en vibratorn kommer in. Vibratorn ska vara av hög kvalitet så du inte står med skägget i brevlådan när det väl hettar till, Vi på Grottan säljer bara produkter för tjejer av hög kvalitet.

Vibratorn är kärnan i din godislåda, så därför är det som med allt annat viktigt, att man köper kvalitets produkter. Det är där allt börjar och där allt slutar, vibratorer från Grottan. Våra leksaker är gjorda av ett brett utbud av material och finns i många stilar, former och mönster för att tilltala dina preferenser och specifika smak. Från små fingervibratorer och gigantiska dildos till tillbehör för fetischspel och allt däremellan, kan vi hjälpa dig att göra varje fantasi till en verklighet med en av våra Sexleksaker speciellt gjorda för kvinnor.

Vill du ha en leksak för penetrerande stimulering eller vill du ha något för att stimulera klitoris? Dem flesta kvinnor är väldigt känsliga för just stimulering på klitoris så då är det en vibrator du vill ha, för inre stimulering rekommenderar vi då en dildo. Kanske du vill ha det bästa av två världar? då ska du ha en rabbit dildo, den både penetrerar och stimulerar klitoris. Vill man ha en mjuk eller hård leksak? Vissa kvinnor föredrar kraftiga vibrationer och då ska du välja en hård vibrator där vibrationerna blir starkare. Vill du stimulera g punkten så är det bra med en något böjd leksak som du kommer åt lite bättre med. Har storleken någon betydelse då? ja - om du frågar karlarna som oftast köper med ögonen, störst är inte alltid bäst, oftast är det sämre vibratorer i lite större apparater, det krävs helt enkelt större motor för att få starka vibrationer. Leksaker som vibratorer och dildos är ett billigt och spännande sätt att ge sexlivet en rejäl knuff. Vi har ett stort utbud av allt man kan tänka sig av leksaker men man ska inte glömma sexiga tillbehör som sexiga kläder och annat som höjer stämningen. Vi har även sexiga detaljer för tex maskeraden, riktigt sexiga outfits och klänningar som garanterat drar alla blickar till sig, varför inte komma till festen i en fångvaktare kostym och håll din partner i örat.

Grottan Malmö med det stora utbudet av produkter för tjejer och killar, vi har allt för de medvetna som uppskattar bra produkter till ett bra pris. Varför ska man köpa leksaker på Grottan? Jo, vi har ett brett sortiment för alla inriktningar, bara kvalitetsprodukter från dem största leverantörerna i branchen, säkra, snabba diskreta leveranser.

sexleksaker för tjejer

Klitoris stimulator

Om du har en bra klitoris stimulator har du kommit långt, men du behöver definitivt något för g-punkten med. Titta runt i vår shop, där finns allt du behöver till din samling. Vad är g-punkten undrar du? Låt oss ta reda på det innan vi kommer till Sexleksakerna. Det område som kallas G-punkten sitter några centimeter in i slidan efter framväggen (alltså mot magen). Området är fullt av nervtrådar och svällkroppar och via slidans väggar kan man också nå klitoris inre delar.

G-punkten kan kännas lite skrovlig på ytan. Om du är upphetsad så svullnar hårdnar området, vilket gör det lättare att hitta. Vissa tycker det är skönt att stimulera g-punkten, för andra är det skönare att smeka andra ställen istället. Anatomiskt är vi människor rätt lika varandra, men vad vi njuter av varierar desto mer.

När man stimulerar g-punktsområdet behövs ofta lite kraftigare stimulering än när man smeker andra ställen på könet. Du kan t ex trycka, massera eller dra med fingrarna längst slidans framvägg. Det finns också särskilda g-punktsstavar som är anpassade för denna massage. Vi har klitoris stimulatorer med både vibrator och pump, vissa kvinnor kan tycka om när klitoris svullnar upp något och därmed blir lite känsligare, det i kombination med starka vibrationer är en snabb genväg till orgasm och en härlig sexstund. Våra små fingervibratorer för klitoris är riktiga storsäljare, kraftiga vibrationer i ett litet format, små så att dem enkelt kan bäras med sig i handväskan eller fickan.

Glöm inte ett skönt glidmedel, det gör området betydligt känsligare och lättare vid penetrerande sex, glidmedel finns både med smak eller helt neutrala, även glid med smått värmande effekt är väldigt populärt. Det finns glidmedel som är vattenbaserade som är riktigt kladdigt o skönt men även dyrare lite lyxigare som är silikon baserade och inte torkar ut så fort. En annan rolig sexleksak för henne är ju vibrator ägg, det finns enklare med sladd och sen finns det dyrare med fjärrkontroll, tänk dig nästa middagsbjudning där din partner sitter på avstånd och sköter kontrollen, det skulle kunna vara en riktigt upphetsande tanke. Grottan har funnits i över 50 år, så vi har varit med ett tag, vi har en välutbildad personal som mer än gärna svarar på alla frågor, hos oss är ingen fråga för konstig och vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och belåten. Vi har alltid fri frakt när du köper för över 500kr, säker betalning genom Nets och Klarna, därför kan du alltid lita på att dina betalningsuppgifter är säkra.