BE SEXY GIFTSET

Pris:
210 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Presentpaket ur doftserien Flirty Blissful Berry från DONA. Paketet innehåller 1 st Shave Gel och 1 st Lingerie Wash samt en fin presentpåse i svart spets.

DONA Lingerie Wash
Skonsamt flytande maskintvättmedel för underkläder. Innehåller afrodisiaka och feromoner som tillsammans med den underbara doften kommer att locka fram din inre förförerska.

DONA Shave Gel
Det mjuka löddret tillsammans med blandningen av afrodisiaka, feromoner och den underbara blissful berry-doften gör din hud väldoftande och silkeslen.

Vad är feromoner?
Feromoner är doftämnen som naturligt utsöndras genom huden hos både djur och människor. Ämnena består av ombildat könshormon och fungerar sexuellt stimulerande på det motsatta könet. Ämnena är luktlösa och uppfattas inte av hjärnans luktcenter. Ämnena ger däremot en ökad aktivitet i andra delar av hjärnan (hypotalamus).

Vad säger forskningen?
Forskarna har länge varit överens om att feromoner spelar en avgörande roll för djurs sexualitet och parningsbeteende. Till för bara några år sedan ansåg forskarna dock att feromoner inte har någon avgörande betydelse för människans sexualitet och val av partner. Modern forskning har gjort att expertisen tvingats göra en helomvändning. Idag är den stora frågan inte om vi påverkas av feromoner eller inte. Frågan är istället hur mycket vi påverkas och om det kanske är helt avgörande för vilka personer som vi uppfattar som attraktiva.