Kategori: Vaginapumpar

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt

Vaginapumpar

Vaginapump - Skönare orgasmer

             

                                Vaginapump - För spännande känslor

Vaginapumpar ökar blodtillförseln till underlivet vilket leder till att du blir känsligare, att uppnå en skön orgasm blir så mycket enklare. Med dessa pumpar ökas svällkropparna och gör det så mycket skönare.

vaginapump

För det första kan användningen av Sexleksaker som vaginapumpar hjälpa kvinnors stimulans, och för det andra kan det ge en hårdare känsla under sexuell aktivitet. En fördel som tidigare varit begränsad till kostsam kosmetisk kirurgi, såsom vaginal föryngring. Vaginapumpen, som sin vördade kusin penispumpen, kan fästa vävnaden som omger labia, klitoris och vagina och producerar inte bara ett större utseende, men ökar blodflödet i den omgivande vävnaden för att göra orgasmer mer uppnåeliga och intensiva. Denna vävnadsexpansion, liksom det ökade blodflödet, är vad som ger bättre orgasmer, starkare orgasmer och förmågan att korrigera vissa sexuella dysfunktioner som normalt förekommer hos kvinnor. Vidare kan användningen av vaginapumpar förbättra för par genom vaginalt penetrerande samlag för både kvinnan och hennes sexpartner. Det betyder att du kanske använder parleksaker i sovrummet, men den här leksaken används före sex för att förbättra resten av kvällen. Möjligheterna är oändliga.

Så här använder du en Vaginapump

Till att börja med är det viktigt att sitta i en bra bekväm position. Du behöver inte nödvändigtvis göra det på en säng, du kan positionera dig själv för att sitta bredvid en spegel på golvet för att hjälpa dig att komma in i rätt läge med hjälp av spegelbilden. Att uppnå det optimala suget kan vara lite utmanande först och att hitta rätt sugkopp är av avgörande betydelse. koppar som är för små täcker inte hela området och de önskade resultaten uteblir. Koppar som är för stora kan nå ditt anus och suga på den känsliga huden runt anuset, vilket kan orsaka obehag. Generellt bör koppen placeras över vaginan.