BONDAGE SET MED BULLET

24101681101

Ny Produkt

Fräckt set Med en snygg ögon-mask matchande hand-fängsel och en bottenlös trosa och vibrerande ägg!

Mer detaljer

259.00 kr

Mer info

Syndigt svart set med transparenta trosor med öppen gren, ögonbindel och handfängsel - alltihop i spets för den exklusiva känslan! Och inte nog med det - du får även ett vibrerande ägg för den optimala njutningen!

Och tänk dig att få njuta när du inte riktigt ser vad som försigår bakom ögonmasken, samtidigt som händerna är bundna - att få vara inne i sin egen lilla värld och bara ge sig hän åt njutningen som kanske din partner ger dig eller som du uppnår själv med det lilla ägget.. En makalös känsla!

Detta är verkligen den ultimata gåvan att ge bort till Henne. Att både få snygga sexiga underkläder och en härlig bullet för njutning - det kan knappast bli bättre!

Trosorna är dekorerade med rosetter och tillverkade i ett svart transparent och mycket följsamt tyg. De har även öppen gren för en snabb åtkomst när ni måste ge er hän åt lusten. 

Detta är ett set som garanterat kommer att uppskattas av både dig som använder det och den som får se dig bunden med porrigt handfängsel i spets. Vem går inte igång på detta?

Detta set kan även vara något för er som vill prova på lite lätt bondage och börja med att testa på ögonmask och handfängsel, men som fortfarande vill kunna använda händerna.

Material tyg: 90% polyamid, 10% elastan.

Storlek: Small-Large

 

Det vibrerande silverfärgade ägg som medföljer styrs med ett enkelt steglöst reglage.

Drivs med 2 st AA batterier (ingår ej).

Längd bullet: 6 cm

Diameter: 2,5 cm

Material bullet: ABS

Omdömen

Skriv din recension

BONDAGE SET MED BULLET

BONDAGE SET MED BULLET

Fräckt set Med en snygg ögon-mask matchande hand-fängsel och en bottenlös trosa och vibrerande ägg!

Skriv din recension

Path: > > > > BONDAGE SET MED BULLET

Liknande produkter